Peller Anna és Mariann a súlyproblémáikról vallottak: videó

"Forrás: Peller Mariann " -
súly Peller Mariann Peller Anna csúfolódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Anna sokat harcolt a súlyával: általános iskolában 100 kilót nyomott, de testvére Mariann is küzdött a felesleggel. Kiközösített gyerekek voltak, akiket sokan csúfoltak, ezek az emlékek máig nem múltak el.

Peller Mariann és Peller Anna gyermekkoruktól kezdve küzdöttek súlyproblémákkal, és küzdenek a mai napig. Sokat csúfolták őket, de ők erőt merítettek a szenvedéseikből, és sokat tanultak és profitáltak küzdelmeikből. A plusz kilókkal folytatott harcukról D. Tóth Krisztának meséltek.

Én 100 kiló voltam általános iskolában.

Így néztek ki gyerekként "Forrás: Peller Mariann "

„Az összes rokon gyakorlatilag vékony és csinos" – mondta Mariann.

Csak mi ketten lettünk ilyen kis húsgombócok

„Genetikailag ezt nem tudom, honnan kaptuk, de jópofa végül is, mert sokat adott nekem ez a sok szenvedés. Az öniróniámat például"

„Nekem ezzel vannak terveim egyébként, mert nagyon sokat csúfoltak. Egyszer szeretnék egy olyan mozgalmat indítani, hogy ismert arcokkal körbejárni általános iskolákat, osztályfőnöki órákat, és beszélni erről"

kiközösített gyerekként neki az evés, a csoki adott örömöt,

ami egy ördögi kör. „Nagy bánatevő tudok lenni" – árulta el Anna. Mindketten napi szinten küzdenek a kilókkal, hiszen nagyon könnyen híznak, és ráadásul nagyon szeretnek enni.

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.