Kunovics Katinka fogyókúrázik: le szeretné adni feleslegét

súly diéta Kunovics Katinka fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kunovics Katinka ismét szeretne leadni néhány felszaladt kilót, de nagyon nehezen tudja tartani a diétáját.

Egyszer már nagyon lefogyott Kunovics Katinka, de most ismét szeretne megszabadulni felszaladt feleslegétől. Kitartóan edz, a diétáját azonban csak nehezen tudja betartani. Elárulta, milyen hibába esik sokszor.

Kunovics Katinka ismét fogyni akar Forrás: facebook/Kunovics Katinka

Még nem igazán indult be a nagy fogyás,

Blikk Rúzsnak

Ábel Anita saját műsort indít az interneten és a színházban ishttp://www.life.hu/sztarok/20180311-abel-anita-sajat-musort-indit-az-interneten-es-a-szinhazban-is.htmlÁbel Anita elbúcsúzott a TV2-től, de a műsorvezetéstől nem: hamarosan visszatér a tévé képernyőjére, de egy saját műsora is lesz, az viszont már az interneten. TV + Sztárok--Drogelvonóra ment az Oltári csajok Biancájahttp://www.life.hu/sztarok/20180311-drogelvonora-ment-az-oltari-csajok-biancaja-akit-danics-dora-alakit.htmlA végéhez közeledik at RTL 2 Oltári csajok sorozata, és ha jól sejtjük a szereplők élete is jó irányt vesz. Hogy miként, még nem tudni, azt azonban igen, hogy a Danics Dóra által megformált Bianca drogelvonóra ment. TV + SztárokOrigoPucérra vetkőzött Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180311-pucerra-vetkozott-hernadi-judit-lanya-tarjan-zsofi.htmlAz grafikus-énekesnő egy aktkép mögé bújt. Bár sok nem látszik belőle: vélhetően teljesen meztelen. TV + SztárokOrigoPeller Anna és Mariann a súlyproblémáikról vallottak: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180310-peller-anna-es-mariann-a-sulyproblemaikrol-vallottak-video.htmlPeller Anna sokat harcolt a súlyával: általános iskolában 100 kilót nyomott, de testvére Mariann is küzdött a felesleggel. Kiközösített gyerekek voltak, akiket sokan csúfoltak, ezek az emlékek máig nem múltak el. TV + SztárokOrigoA Született feleségek sztárjáról, Teri Hatcherről azt hitték, hogy hajléktalanhttp://www.life.hu/sztarok/20180310-teri-hatcherrol-azt-hittek-hogy-hajektalan.html„Teri Hatcher hajléktalan és furgonban él" – állította a Star Magazin a színésznőről. A hír futótűzszerűen terjedt, így persze hamar kiderült, hogy egy szó sem igaz az egészből. Maga a színésznő cáfolta meg a híresztelést. TV + Sztárok--Csősz Boglárka nagymamájáról tett közzé fotót közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180310-csosz-boglarka-nagymamajarol-tett-kozze-fotot-kozossegi-oldalan.htmlCsősz Boglárka nagymamájáról tett közzé képet Instagram-oldalán. Az ősz hajú, idős asszony fotója mellé azt írta: szeressétek az időseket! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.