visszavonulás világsztár Hollywood mozifilm Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cameron Diaz életében először felhőtlenül boldog fiatal rockzenész férje oldalán. A világhírű színésznő éppen ezért minden idejét családjára szeretné fordítani: a hírek szerint 2014 óta minden filmszerepet visszautasít.

Nem forgat több filmet a gyönyörű színésznő, Cameron Diaz, aki a karrier helyett a háziasszonyi szerepet választotta. Ezt a rajongók és filmkedvelők számára szomorú hírt a sztár barátnője, Selma Blair is megerősítette. Egy interjúban elmondta, Diaz ebéd közben osztotta meg vele ezt a sokak számára sajnálatos hírt.

Cameron Diaz visszavonult Forrás: Steve Jennings / Getty Images North America / AFP

A díva 2014-ben készített utoljára filmet, állítólag azóta minden szerepet visszautasított, és a vörösszőnyegen is egyre ritkábban lehet őt látni. Egyes pletykák szerint ennek az is az oka, hogy erősen fontolgatják az örökbefogadást - írta meg a Metro.

Hosszú Katinka és Shane Tusup szünetelteti a válást: kérvényt nyújtottak behttp://www.life.hu/sztarok/20180312-hosszu-katinka-es-shane-tusup-szunetelteti-a-valast.htmlA rajongók reménykednek: Hosszú Katinka és edző férje, Shane Tusup képviselőiken keresztül kérvényezték a válás szüneteltetését. TV + SztárokOrigoKihívó öltözködése miatt vált meg a BBC Helen Skelton műsorvezetőtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-kihivo-oltozkodese-miatt-valt-meg-a-bbc-helen-skelton-musorvezetoto.htmlAz Express arról ír, hogy BBC csatorna vezetősége úgy véli, hogy a 34 éves tévés, Helen Skelton öltözködése elvonja a figyelmet a munkájáról, ezért elküldték. TV + SztárokOrigoVV Seherezádé megmutatta, milyen volt fogyása előtt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-vv-seherezade-megmutatta-milyen-volt-fogyasa-elott-foto.htmlMa már nehéz elképzelni, de VV Seherezádé sem volt mindig olyan karcsú, amilyen most: megmutatta, honnan indult, és hová jutott. TV + SztárokOrigoElhunyt a 18 éves labdarúgó, Thomas Rodriguezhttp://www.life.hu/sztarok/20180310-elhunyt-a-18-eves-labdarugo-thomas-rodriguez.html18 korában elhunyt a fiatal francia labdarúgó, Thomas Rodriguez. TV + Sztárok--Gálvölgyi János 70 éves lesz, 50 éve van a színpadon, új szerepre készülhttp://www.life.hu/sztarok/20180310-galvolgyi-janos-70-eves-lesz-50-eve-van-a-szinpadon-uj-szerepre-keszul.htmlIdén ünnepli 70. születésnapját Gálvölgyi János, de más jubileumot is ünnepel: 50 éve áll a színpadon. Most is új szerepre készül, nyárra pedig pihenést tervez. TV + SztárokOrigoAlekosz egy szexbabával töltötte a nőnapot (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180310-alekosz-egy-szexbabaval-toltotte-a-nonapot.htmlAlekosz érdekesen közelített a nőnap felé: úgy döntött, hogy egy szexbabával tölti az ünnepet. „Az üzenet, világos: Alekosz nem tárgyként kezeli a nőket, hanem nőként kezeli a tárgyakat" – írta a valóságshow-sztár az esetről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.