Hosszú Katinka és Shane Tusup szünetelteti a válást: kérvényt nyújtottak be

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
szüneteltetés válás Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók reménykednek: Hosszú Katinka és edző férje, Shane Tusup képviselőiken keresztül kérvényezték a válás szüneteltetését.

Az is lehet, hogy az Iron Lady és férje meggondolták magukat és rendbe akarják hozni házasságukat, ám az ügyvéd szerint nem ez a jellemző, sokkal inkább peren kívüli vagyonelosztásról lehet szó.

Shane Tusp és Hosszú Katinka azért kérhették a válóper szüneteltetését, hogy az elkövetkező fél évben

közel egy milliárd forintos közös vagyonukról

peren kívül tudjanak megegyezni.

Hosszú Katinka és Shane Tusup szüneteltetik a válást Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

"Ha egy válóperben a felek közös kérelmet nyújtanak be az ügy szüneteltetésére, az azt jelenti, hogy hat hónap haladékot kérnek a bíróságtól. Ezalatt megpróbálhatnak egyezségre jutni, vélhetően vagyonjogi kérdésekben. Amennyiben fél év alatt sikerül megegyezni, vagy ha nem jutnak dűlőre, akkor is lehet kérni a per folytatását. Ha viszont ezt egyik fél sem teszi meg, akkor a hat hónap leteltével a per megszűnik. Persze az érzelmi okok sincsenek kizárva, gyakorlatban előfordult már, hogy a szüneteltetés alatt a felperes és az alperes kibékült, de nem ez a jellemző. Hiszen ha valaki meggondolja magát és mégsem akar válni, akkor az eljárás az, hogy eláll a pertől, nem annak szüneteltetését kéri" - mondta el a Blikknek dr. Kamarás Péter jogi szakértő.

Kihívó öltözködése miatt vált meg a BBC Helen Skelton műsorvezetőtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-kihivo-oltozkodese-miatt-valt-meg-a-bbc-helen-skelton-musorvezetoto.htmlAz Express arról ír, hogy BBC csatorna vezetősége úgy véli, hogy a 34 éves tévés, Helen Skelton öltözködése elvonja a figyelmet a munkájáról, ezért elküldték. TV + SztárokOrigoTóth Vera nagyon vékony a legújabb fotóinhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-toth-vera-nagyon-vekony-legujabb-fotoin.htmlTóth Vera nagy fogyásáról nincs aki még ne hallott volna, és mi is többször írtunk már arról, hogy gyomorbypass-műtétjének és az azt követő életmódváltásnak köszönhetően milyen karcsú lett az énekesnő. Vera legújabb fotóihoz nem is fűzünk hozzá semmit. Nézzétek! TV + SztárokOrigoKóbor János elárulta, mire elég a nyugdíjahttp://www.life.hu/sztarok/20180311-kobor-janos-elarulta-mire-eleg-a-nyugdija.htmlKóbor János nyughatatlan típus, hiába nyugdíjas már, nem lenne képes arra, hogy otthon üljön, de nem is tehetné meg: elképesztően kevés a nyugdíja. TV + SztárokOrigoVV Seherezádé megmutatta, milyen volt fogyása előtt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-vv-seherezade-megmutatta-milyen-volt-fogyasa-elott-foto.htmlMa már nehéz elképzelni, de VV Seherezádé sem volt mindig olyan karcsú, amilyen most: megmutatta, honnan indult, és hová jutott. TV + SztárokOrigoMarton László felesége, Virág biztos férje ártatlanságábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-marton-laszlo-felesege-virag-biztos-ferje-artatlansagaban.htmlMarton László a botrány kirobbanása után teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, azt sem lehetett tudni, családja hogyan áll a rendező körül kialakult helyzethez. Most kiderült, hogy felesége miként vélekedett a szexvádakról. TV + Sztárok--A TV2 egykori sztárja, Várhegyi Lucas Palmira is ott lehet az Eurovíziónhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-a-tv2-egykori-sztarja-varhegyi-lucas-palmira-is-ott-lehet-az-eurovizion.htmlAz Eurovíziós Dalfesztiválon a TV2 egykori sztárja, Várhegyi Lucas Pamlira is részt vehet, de nem kell aggódni, nem az AWS helyett megy ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.