Muri Enikőnek megjelent a halál: mindenhová elkísérte

Forrás: Facebook/Muri Enikő -
halál rémisztő Muri Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő hátborzongató időszakáról vallott: egy időben mindenhová egy fekete alak kísérgette, aki a szakértő szerint maga volt a halál!

Az énekesnő ijesztő emlékéről rántotta le a leplet: egy időben mindenhová elkísérte őt a halál. Tinédzserként ugyanis sokszor gondolt a halálra, gyakran előfordult, hogy vitáik addig fajultak édesanyjával, hogy arra jutott, jobb lenne távozni. Ezt kívánta, hát egy idő után megjelent az életében a rémisztő fekete alak, akitől nem tudott szabadulni.

Muri Enikő sokszor gondolt a halálra Forrás: Facebook/Muri Enikő

a fekete alak maga a halál volt,

Lokálnak

"Ugyanebben az évben apával egy nyaralás alkalmával elmentünk búvárkodni. Elvégeztünk egy gyorstalpalót, majd lemerültünk. Egyszer csak a búvárcsutora kiesett a számból, és ahelyett, hogy visszavettem volna, elkezdtem pánikolni, vizet nyelni és felfelé úszni. A felszínhez közeledve egyre inkább éreztem, hogy megy ki belőlem az erő, ez volt a legrosszabb. Azt hiszem, ebben a pillanatban tűnt el a fekete alak az életemből, és én ezt úgy fordítottam le magamnak, hogy megmutattam a halálnak, igenis élni akarok" - mondta az énekesnő.

Koós János megemlékezett Bajor Imréről: a színész özvegye nem ment elhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-koos-janos-megemlekezett-bajor-imrerol-a-szinesz-ozvegye-nem-ment-el.htmlKoós János képekkel és videókkal emlékezett meg két jó barátjáról, Hofi Gézáról és Bajor Imréről TV + SztárokOrigoElrabolták a katonai gyakorlaton Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180312-elraboltak-a-katonai-gyakorlaton-meghan-marklet.htmlMeghan Markle-t elrabolták: nem kell azonban aggódni, szerencsére csak a brit hadsereg elitalakulata tesztelte, mit tanult önvédelmi óráin a leendő hercegné. TV + Sztárok--Dukai Reginát az ágyában fotózták lehttp://www.life.hu/sztarok/20180312-dukai-reginat-az-agyaban-fotoztak-le.htmlDukai Regina már azt is megmutatta a rajongóinak, hogy hogyan alszik: hason fekve szeret a legjobban pihenni. TV + Sztárok--Xantus Barbara életében nincsen férfi: gyerekei és barátai veszik körülhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-xantus-barbara-eleteben-nincsen-ferfi.htmlXantus Barbara már évekkel ezelőtt elvált, de még nem talált maga mellé igazi társat, pedig ő várja, hogy megérkezzen. TV + SztárokOrigoPolgár Árpád felesége, Tünde is beszáll a Feleségek Luxuskivitelben gazdag hölgyei közéhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-polgar-arpad-felesege-tunde-is-beszall-a-felesegek-luxuskivitelben-csapataba.htmlMár forgatják a Feleségek Luxuskivitelben című reality újabb évadát. A műsor új szereplőkkel indul hamarosan: Yvonne Dederick mellett Polgár Tünde, Polgár Árpád műkereskedő felesége is látható lesz a luxusműsorban. TV + SztárokOrigoCameron Diaz visszavonul: nem forgat több filmethttp://www.life.hu/sztarok/20180312-cameron-diaz-visszavonul-nem-forgat-tobb-filmet.htmlCameron Diaz életében először felhőtlenül boldog fiatal rockzenész férje oldalán. A világhírű színésznő éppen ezért minden idejét családjára szeretné fordítani: a hírek szerint 2014 óta minden filmszerepet visszautasít. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.