Sztárok, akikről nem is tudtad hogy le voltak tartóztatva: Hugh Granttől Reese Witherspoonig

Matthew McConaughey Bruno Mars Martha Stewart Hugh Grant Reese Witherspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tévedés, ha a nagy sztárok azt hiszik, ők mindent megtehetnek. A celebek is rács mögé kerülnek egy pillanat alatt, ha nem tartják be a törvényeket. Íme, néhány híresség, akik már jártak börtönben, pedig nem gondoltad volna róluk!

Bruno Mars

Bruno Mars Forrás: AFP/Kevin Winter

A zseniális énekest még 2010-ben tartóztatták le, miután egy Las Vegas-i hotel mosdójában „rajtakapták" egy nagy zacskó kokainnal. Bruno Mars nem is tagadta, hogy az eset megtörtént, de csak évekkel később kommentálta mindössze annyival, hogy nagyon fiatal volt még akkor. Azért azt hozzátette, hogy tanult az esetből.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon Forrás: Atlanta Police Department

A kis szende szőke színésznőről senki nem gondolná, hogy bizony neki is meggyűlt a baja a törvénnyel, pedig igen. Őt és férjét azért állították félre, mert Tim rossz oldalon vezetett, Reese-nek pedig nem tetszett a rendőri intézkedés. Vitába szállt a zsarukkal, akik válaszul letartóztatták a színésznőt.


Hugh Grant

Hugh Grant Forrás: Los Angeles Police

A romantikus komédiák sztárja, Hugh Grant igazán intim és kellemetlen dolog miatt került rács mögé. A színészt azért tartóztatták le Los Angelesben, mert az autójában elégítette ki őt orálisan egy prostituált, Divine Brown! Hugh Grantet próbaidőre bocsátották és pénzbüntetést kapott, a prostituáltat pedig 180 napra börtönbe csukták.

Martha Stewart

Martha Stewart Forrás: AFP/Don Emmert

A konyhák királynőjének is van folt a múltjában: Martha Stewartnak is meggyűlt a baja a hatóságokkal, amiért le is tartóztatták. Értékpapír-csalás miatt 5 hónap börtönbüntetést kapott a szakácsnő, amit később élete legszörnyűbb élményeként emlegetett. Szerinte ezeket a borzalmakat a gyilkosokon kívül senkinek nem kellene átélnie.


Matthew McConaughey

Matthew McConaughey Forrás: AFP/2017 Getty Images/Michael Loccisano

Túlságosan hangos volt a színész 1999-ben, ezért hívták rá szomszédjai a zsarukat, akiket érdekes kép fogadott: Matthew meztelenül dobolt... A rendőrök végül marihuána birtoklásért tartóztatták le és azért, mert ellenállt az intézkedésnek. Később a színész elmondta, egyáltalán nem bánta meg dolgot, és nem is csinálná vissza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.