A magyar sztárok is Enrique Iglesias koncertjén buliztak

2018.03.13. 14:32

Felbolydult az ország, amikor kiderült, hogy Enrique Iglesias Magyarországon ad konceretet. A magyar celebpalettáról is többen képviseltették magukat a Papp László Sportarénában tartott koncerten.

Öt magyar ismert arcot szedtünk össze, akik Enrique Iglesias koncertjén tomboltak vasárnap. Úgy tűnik, a buli fergeteges volt, közösségi oldalaikon is megosztották az élményt.

Hódi Pamela

Berki Krisztián exbarátnője is Enrique zenéjének rajongója, úgy tűnik, nagyon élvezte a konceretet, hiszen több videót is feltöltött Instagram-oldalára.

Eszméletlen ez a csávó @enriqueiglesias #enrique

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

 Szabó Zsófi

A színésznő barátaival bulizott a várva várt koncerten. Fotójához azt írta: Az első "kimenőnk" a barátainkkal. A gyermeknevelés örömei és fáradalmai közepette biztosan jól esett neki egy kis lazítás.

Az első “kimenőnk” a barátainkkal✌ @enriqueiglesias koncert‼️ #weareparents #together #moms

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

 Zimány Linda

Nem maradt otthon Zimány Linda sem, átadta magát a latin zenének, és ő is a világhírű slágergyáros számaira buizott vasárnap.

Concert hoodie ⚡️⚡️⚡️ @hoodedstaff #cantgetenough

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

 Galambos Boglárka

Kifejezetten aranyos, hogy Galambos Lajos lánya édesapjával látogatott el a koncetre, sőt még egy autogramot is szerzett magának. A feltöltött fotót bestfather hashtaggel látta el.

 Gáspár Evelin

Nemrégiben még arról cikkeztünk, hogy Evelin lézeres szemműtétre készül, most azonban nem maradt otthon, ő is a Papp László Sportaréna felé vette az irányt, hogy a jól ismert dallamokra táncoljon.

Gáspár Evelin sem felejtette otthon a jegyétForrás: Instagram/evelingaspar

 

partyEnrique IglesiaskoncertbuliPapp László Sportaréna