A magyar sztárok is Enrique Iglesias koncertjén buliztak

buli Enrique Iglesias Papp László Sportaréna koncert party
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felbolydult az ország, amikor kiderült, hogy Enrique Iglesias Magyarországon ad konceretet. A magyar celebpalettáról is többen képviseltették magukat a Papp László Sportarénában tartott koncerten.

Öt magyar ismert arcot szedtünk össze, akik Enrique Iglesias koncertjén tomboltak vasárnap. Úgy tűnik, a buli fergeteges volt, közösségi oldalaikon is megosztották az élményt.

Hódi Pamela

Berki Krisztián exbarátnője is Enrique zenéjének rajongója, úgy tűnik, nagyon élvezte a konceretet, hiszen több videót is feltöltött Instagram-oldalára.

Eszméletlen ez a csávó @enriqueiglesias #enrique

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Szabó Zsófi

A színésznő barátaival bulizott a várva várt koncerten. Fotójához azt írta: Az első "kimenőnk" a barátainkkal. A gyermeknevelés örömei és fáradalmai közepette biztosan jól esett neki egy kis lazítás.

Az első “kimenőnk” a barátainkkal✌ @enriqueiglesias koncert‼️ #weareparents #together #moms

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Zimány Linda

Nem maradt otthon Zimány Linda sem, átadta magát a latin zenének, és ő is a világhírű slágergyáros számaira buizott vasárnap.

Concert hoodie ⚡️⚡️⚡️ @hoodedstaff #cantgetenough

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Galambos Boglárka

Kifejezetten aranyos, hogy Galambos Lajos lánya édesapjával látogatott el a koncetre, sőt még egy autogramot is szerzett magának. A feltöltött fotót bestfather hashtaggel látta el.

Gáspár Evelin

Nemrégiben még arról cikkeztünk, hogy Evelin lézeres szemműtétre készül, most azonban nem maradt otthon, ő is a Papp László Sportaréna felé vette az irányt, hogy a jól ismert dallamokra táncoljon.

Gáspár Evelin sem felejtette otthon a jegyét Forrás: Instagram/evelingaspar

Nicole Kidmant új filmjének forgatása miatt öregítettékhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-nicole-kidmant-uj-filmjenek-forgatasa-miatt-oregitettek.htmlÉvekkel látszik öregebbnek azokon a fotókon Nicole Kidman, amelyek a minap készültek róla új filmjének forgatásán. Fakó haj, sápadt arc és színtelen ruhák kölcsönözték neki a tőle szokatlan külsőt. TV + Sztárok--Enrique Iglesias miatt veszett össze Suzy és Jollyhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-enrique-iglesias-miatt-veszett-ossze-suzy-es-jolly-koncert.htmlEnrique Iglesias koncertjén veszett össze Suzy és Jolly, a férj ugyanis nem értette felesége mérhetetlen rajongását az énekes irányában. TV + Sztárok--Vesztegetési ügy: ez a véleménye Oszter Sándornak arról, hogy visszavonták ellene a vallomásthttp://www.life.hu/sztarok/20180313-eez-a-velemenye-oszter-sandornak-arrol-hogy-visszavontak-ellene-a-vallomast.htmlOszter Sándort másfél évvel ezelőtt vádolták meg többekkel együtt befolyással való üzérkedéssel, a színész végig tagadta, hogy bármi köze lenne az ügyhöz. A legutóbbi tárgyaláson a negyedrendű vádlott megváltoztatta vallomását, ami jó hír a művésznek. Így reagált erre Oszter. TV + Sztárok--Pintér Tibor és párja, Frida összeköltöznek az érettségi utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-pinter-tibor-es-parja-frida-osszekoltoznek-az-erettsegi-utan.htmlPintér Tibor és párja, Frida úgy döntöttek, ideje szintet lépni a kapcsolatukban: érettségi után összeköltöznek. TV + SztárokOrigoFeltörték Tücsiék autóját: Facebookon akadt ki a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-feltortek-tucsiek-autojat-facebookon-akadt-ki-a-musorvezeto.htmlSzomorú és dühítő dolog történt Tücsiékkel: feltörték az autójukat, és el is loptak belőle egy születésnapi ajándékot. TV + SztárokOrigoKét mentor távozik az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-az-x-faktorbol-ket-mentor-tavozik.htmlMár javában zajlanak az X-Faktor válogatói, de a nézőknek még sokat kell várniuk az újabb tehetségkutatóra. Az biztos, hogy nem lesz minden a régi: két mentor távozik! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.