Cuki ajándékkal búcsúzott el Adorjáni Bálint Jennifer Lawrence-től

Forrás: YouTube -
Jennifer Lawrence forgatás ajándék Adorjáni Bálint Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lawrance budapesti forgatása után egy búcsúajándékot is kapott kollégájától, Adorjáni Bálinttól.

Az Oscar-díjas Jennifer Lawrance Budapesten forgatta új filmjét a Vörös veréb című alkotást, amely során megismerkedett Adorjáni Bálinttal. A magyar színész, akit főleg a Korhatáros szerelem, illetve a Válótársak sorozatból ismerhetnek a nézők, elárulta, nagyon élvezte a közös munkát a gyönyörű színésznővel.

Nem mindennapi dolog Oscar-díjas hollywoodi filmsztárokkal forgatni, ráadásul olyan színészekkel, akiket nagyra értékelek. A sejtésem tökéletesen beigazolódott: fantasztikus színésznővel dolgozhattam együtt, aki rendkívül profi, lényegre törő, maximalista, mindeközben hihetetlenül laza, nyitott és közvetlen. Egy kihallgatási és egy letartoztatási jelenetet vettünk fel Jenniferrel. Nem volt számomra ismeretlen a hollywoodi munka, korábban forgattam már együtt több, nemzetközileg ismert színésszel, köztük Tom Hanksszel is" – árulta el a színész a Borsnak.

Mata Haritól a Vörös verébig: a filmvászon legdögösebb kémnői Jennifer Lawrence Forrás: YouTube

Adorjáni Bálint elmesélte azt is, hogy volt alkalmuk többször is beszélgetni és adott kolléganőjének egy aprócska ajándékot is búcsúzóul.

Az átállások alatt alkalmam volt vele szóba elegyedni. Kérdezte, nézek-e tévét, mert nagyon emlékeztetem egy CNN-es műsorvezetőre. Amikor végeztem a jeleneteinkkel, szerettem volna megajándékozni valami aprósággal, hogy magával vihessen egy kis emléket Magyarországról, ezért vásároltam neki egy „budapestes" fülbevalót. Nagyon meghatotta ez a gesztus, és megígérte, hogy hordja majd New Yorkban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.