Cuki ajándékkal búcsúzott el Adorjáni Bálint Jennifer Lawrence-től

2018.03.13. 20:53

Jennifer Lawrance budapesti forgatása után egy búcsúajándékot is kapott kollégájától, Adorjáni Bálinttól.

Az Oscar-díjas Jennifer Lawrance Budapesten forgatta új filmjét a Vörös veréb című alkotást, amely során megismerkedett Adorjáni Bálinttal. A magyar színész, akit főleg a Korhatáros szerelem, illetve a Válótársak sorozatból ismerhetnek a nézők, elárulta, nagyon élvezte a közös munkát a gyönyörű színésznővel.

Nem mindennapi dolog Oscar-díjas hollywoodi filmsztárokkal forgatni, ráadásul olyan színészekkel, akiket nagyra értékelek. A sejtésem tökéletesen beigazolódott: fantasztikus színésznővel dolgozhattam együtt, aki rendkívül profi, lényegre törő, maximalista, mindeközben hihetetlenül laza, nyitott és közvetlen. Egy kihallgatási és egy letartoztatási jelenetet vettünk fel Jenniferrel. Nem volt számomra ismeretlen a hollywoodi munka, korábban forgattam már együtt több, nemzetközileg ismert színésszel, köztük Tom Hanksszel is" – árulta el a színész a Borsnak.

Mata Haritól a Vörös verébig: a filmvászon legdögösebb kémnői Jennifer LawrenceForrás: YouTube

Adorjáni Bálint elmesélte azt is, hogy volt alkalmuk többször is beszélgetni és adott kolléganőjének egy aprócska ajándékot is búcsúzóul.

Az átállások alatt alkalmam volt vele szóba elegyedni. Kérdezte, nézek-e tévét, mert nagyon emlékeztetem egy CNN-es műsorvezetőre. Amikor végeztem a jeleneteinkkel, szerettem volna megajándékozni valami aprósággal, hogy magával vihessen egy kis emléket Magyarországról, ezért vásároltam neki egy „budapestes" fülbevalót. Nagyon meghatotta ez a gesztus, és megígérte, hogy hordja majd New Yorkban."

Jennifer LawrenceAdorjáni BálintBudapestajándékforgatás