Kylie Jenner egy 1,4 millió dolláros Ferrarit szerzett magának

luxus luxusautó Kylie Jenner gyerekülés Ferrari gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő az a luxusautó, amelyet a valóságshow sztár Kylie Jenner szerzett magának, és amellyel furikázni készül. Közösségi oldalán mutatta meg a fekete Ferrarit.

Az újdonsült anyuka, Kylie Jenner Instagram-oldalán mutatta meg új autóját, mely 1,4 millió dollárba kerül - írja a Dailymail. A limitált kiadású Ferrariból mindössze 500 darab készült, és nem mondható igazán családi autónak.

Láthatóan a valóságshow sztárt et nem aggasztja, azonban az kérdéses, hogy hová fogja majd tenni a gyerekülést.

picking up my new bitch

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Csobot Adél kezdetben nehezen viselte a negatív kommentekethttp://www.life.hu/sztarok/20180313-csobot-adel-kezdetben-nehezen-viselte-a-negativ-kommenteket-vallomas.htmlSokszor talán bele sem gondolunk abba, milyen érzés lehet a hírességeknek olvasni a fotóikhoz érkező pozitív és negatív kommenteket a közösségi oldalakon. Csobot Adél most elárulta, korábban igencsak megviselték a sértő, bíráló hozzászólások. TV + SztárokOrigoNicole Kidmant új filmjének forgatása miatt öregítettékhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-nicole-kidmant-uj-filmjenek-forgatasa-miatt-oregitettek.htmlÉvekkel látszik öregebbnek azokon a fotókon Nicole Kidman, amelyek a minap készültek róla új filmjének forgatásán. Fakó haj, sápadt arc és színtelen ruhák kölcsönözték neki a tőle szokatlan külsőt. TV + Sztárok--Enrique Iglesias miatt veszett össze Suzy és Jollyhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-enrique-iglesias-miatt-veszett-ossze-suzy-es-jolly-koncert.htmlEnrique Iglesias koncertjén veszett össze Suzy és Jolly, a férj ugyanis nem értette felesége mérhetetlen rajongását az énekes irányában. TV + Sztárok--Vesztegetési ügy: ez a véleménye Oszter Sándornak arról, hogy visszavonták ellene a vallomásthttp://www.life.hu/sztarok/20180313-eez-a-velemenye-oszter-sandornak-arrol-hogy-visszavontak-ellene-a-vallomast.htmlOszter Sándort másfél évvel ezelőtt vádolták meg többekkel együtt befolyással való üzérkedéssel, a színész végig tagadta, hogy bármi köze lenne az ügyhöz. A legutóbbi tárgyaláson a negyedrendű vádlott megváltoztatta vallomását, ami jó hír a művésznek. Így reagált erre Oszter. TV + Sztárok--Pintér Tibor és párja, Frida összeköltöznek az érettségi utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-pinter-tibor-es-parja-frida-osszekoltoznek-az-erettsegi-utan.htmlPintér Tibor és párja, Frida úgy döntöttek, ideje szintet lépni a kapcsolatukban: érettségi után összeköltöznek. TV + SztárokOrigoFeltörték Tücsiék autóját: Facebookon akadt ki a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-feltortek-tucsiek-autojat-facebookon-akadt-ki-a-musorvezeto.htmlSzomorú és dühítő dolog történt Tücsiékkel: feltörték az autójukat, és el is loptak belőle egy születésnapi ajándékot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.