Demcsák Zsuzsának nincs anyagi segítsége

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa pénz segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető sokkal lassabb tempót diktál azóta, hogy eltűnt a képernyőről. Előtte folyamatosan csak dolgozott, hiszen nem volt anyagi segítsége.

Demcsák Zsuzsa azóta nem nagyon nyilatkozott, hogy távozott a képernyőkről, most azonban elárulta, hogyan telnek a napjai tévézés nélkül. Az egykori műsorvezetőnek rengeteg ideje lett a gyermekeire, és persze saját magára is, szemben a korábbi életével, amikor megállás nélkül csak dolgozott és dolgozott.

Demcsák Zsuzsának nincs anyagi segítsége Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

Borzasztó, ha az ember mindig egyedül van. Annyit vettem észre, hogy megállás nélkül dolgozom, egyedül nevelek két gyereket úgy, hogy nincsen semmilyen anyagi segítségem, támogatásom. A sárga csekkek meg csak jönnek és jönnek, a nap végén pedig egyedül maradok a gondolataimmal. El kellett fogadnom, hogy én, aki mindig az erőmről voltam híres, lehetek gyenge is" – árulta el a Hot! Magazinnak Zsuzsa.

Pachmann Péter nem dolgozik tovább a rádiónál: felmondotthttp://www.life.hu/sztarok/20180314-pachman-peter-nem-dolgozik-tovabb-a-radional.htmlPachmann Péter úgy döntött, hogy több időre van szüksége, ezért felmondott: otthagyta a rádiós műsorvezetést. TV + SztárokOrigoKiderült: öngyilkos lett az Oltári csajok édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20180314-kiderult-ongyilkos-lett-az-oltari-csajok-edesapja-rtl2.htmlA finiséhez ért az RTL2 Oltári csajok sorozata. Egyre több titokra derült fény, köztük az egyik legnagyobbra is: hogyan halt meg az Erdész lányok édesapja, Gábor. TV + SztárokOrigoVáratlan fordulat: Fodor Zsóka visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180314-varatlan-fordulat-fodor-zsoka-visszater-a-baratok-koztbe.htmlA hírek szerint visszatér a Barátok köztbe Fodor Zsóka. A készítők már tárgyalnak a színésznővel a folytatásról. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBerki Krisztián barátnője, Katona Renáta karate Európa-bajnokhttp://www.life.hu/sztarok/20180314-berki-krisztian-baratnoje-katona-renata-karate-europa-bajnok.htmlKatona Renáta nagyon csinos, nem csoda, hogy Berki Krisztiánnak megakadt rajta a szeme. Most azt is megtudhatjuk, miért van Mazsinak ilyen jó alakja.TV + SztárokOrigoMiller Dávid vetkőzése a Vörös verébből pornóoldalakra kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20180314-miller-david-vetkozese-a-voros-verebbol-pornooldalakra-kerult.htmlAzon szerencsések között volt Miller Dávid, aki Jennifer Lawrence mellett forgatott a Vörös verébben. A színész teljesen le is vetkőzött a filmben, ez a rész most pornóoldalakon tarol. TV + SztárokOrigoCuki ajándékkal búcsúzott el Adorjáni Bálint Jennifer Lawrence-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-cuki-ajandekkal-bucsuzott-el-adorjani-balint-jennifer-lawrencetol.htmlJennifer Lawrance budapesti forgatása után egy búcsúajándékot is kapott kollégájától, Adorjáni Bálinttól. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.