Nádai Anikó elégedett az életével

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Nádai Anikó VV Aurelio karrier gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó elárulta, elégedett az életével. Ott van számára a kisfia, aki miatt nem engedheti meg magának azt, hogy elhagyja magát.

Nádai Anikó nem tagadja, rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie az elmúlt években, de kiállta a próbákat és ma már remekül alakulnak a dolgai.

Amióta szülő vagyok, egyszerűen nem hagyhatom el magam. Bármekkora is a pofon, ki kell tartanom. Viszont már jó ideje se okom, se időm nincs panaszra. Elégedett vagyok az életemmel." – mesélte a hot! magazinnak Anikó, akinek meg is van az oka az elégedettségre, hiszen a lehető legjobb irányban halad a karrierje és a magánélete is kiegyensúlyozott. Saját műsora van, az Anikó Show-nak immár a második évadát forgatják, emellett ott van a kisfia, akire nagyon büszke lehet és nem mellesleg szerelmes, VV Aurelióval december óta alkotnak egy párt.

Nádai Anikó és Aurelio nagyon boldog együtt Forrás: Polyák Attila/Origo

Ráadásul volt párjára, Danira is mindig számíthat. Kisfiukat, Patrikot is közösen nevelik, a mai napig baráti kapcsolatot ápolnak egymással.

Mivel mindkettőnknek a fiunk boldogsága a legfontosabb, túlléptünk a régi sérelmeinken. Eleinte nem volt könnyű, de már remekül működünk együtt, és közösen neveljük a fiunkat."

Ezért lettek magántanulók Gesztesi Károly fiaihttp://www.life.hu/sztarok/20180314-ezert-lettek-magantanulok-gesztesi-karoly-fiai-marko-balazs.htmlMagántanulóvá váltak Gesztesi Károly gyerekei: Márkó és Balázs. A fiúk hamarosan érettségizni fognak. TV + Sztárok--Váratlan fordulat: Fodor Zsóka visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180314-varatlan-fordulat-fodor-zsoka-visszater-a-baratok-koztbe.htmlA hírek szerint visszatér a Barátok köztbe Fodor Zsóka. A készítők már tárgyalnak a színésznővel a folytatásról. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huCuki ajándékkal búcsúzott el Adorjáni Bálint Jennifer Lawrence-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-cuki-ajandekkal-bucsuzott-el-adorjani-balint-jennifer-lawrencetol.htmlJennifer Lawrance budapesti forgatása után egy búcsúajándékot is kapott kollégájától, Adorjáni Bálinttól. TV + SztárokOrigoBabakocsiban tolta feleségét B. Tóth Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-babakocsiban-tolta-feleseget-b-toth-laszlo.htmlB. Tóth László még óvodás volt, amikor rábízták a szomszéd babakocsis gyermekét. A kislányt később felnőttként feleségül is vette. TV + SztárokOrigoCsobot Adél kezdetben nehezen viselte a negatív kommentekethttp://www.life.hu/sztarok/20180313-csobot-adel-kezdetben-nehezen-viselte-a-negativ-kommenteket-vallomas.htmlSokszor talán bele sem gondolunk abba, milyen érzés lehet a hírességeknek olvasni a fotóikhoz érkező pozitív és negatív kommenteket a közösségi oldalakon. Csobot Adél most elárulta, korábban igencsak megviselték a sértő, bíráló hozzászólások. TV + SztárokOrigoEnrique Iglesias miatt veszett össze Suzy és Jollyhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-enrique-iglesias-miatt-veszett-ossze-suzy-es-jolly-koncert.htmlEnrique Iglesias koncertjén veszett össze Suzy és Jolly, a férj ugyanis nem értette felesége mérhetetlen rajongását az énekes irányában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.