Pál Éva üzent egykori kollégáinak: "Én csak énekelni szeretnék"

Forrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal -
visszatérés énekesnő Pál Éva Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője 20 évig nem hallatott magáról, most azonban szeretne visszatérni.

Pál Éva az utóbbi hetekben azzal került a híradásokba, hogy kijelentette, szeretne énekesnőként visszatérni. A Story Gálán összefutott az egykori neotonos kollégáival, ám a találkozó nem sikerült olyan jól, mint tervezte: Csepregi Éva és Végvári Ádám nem örült visszatérésének hírére.

Az énekesnő most a hot! magazinnak mesélt az életéről, kiderült, hogy korábban kisebbségi érzése támadt amiatt, mert nem volt olyan vékony, mint kolléganői. Emiatt elhatalmasodott rajta a pánikbetegsége és antidepresszánsokat kellett szednie. Végül ki is lépett az együttesből.

Pál Éva szeretne visszatérni Forrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal

Ezt követően gyermeket szült kanadai szerelmének, de fiát végül egyedül kellett felnevelnie. Ma már nyugdíjasként él, fia támogatja őt anyagilag, különben nem jönne ki a nyugdíjából.

Szeretne énekesnőként visszatérni, de mint mondja, esze ágában sincs egy új Neotont alakítani.

Szeretném énekelni a közös dalokat, azokat is, amiket én írtam. Senkinek nem kell ettől megijedni. Én csak énekelni szeretnék. Egyszer elbújtam húsz évre, többé már nem fogok." - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.