A 25 éves Petra Collins-szal randizik Jennifer Aniston exe, a 46 éves Justin Theroux

Justin Theroux randi Petra Collins szakítás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Theroux egyértelműen továbblépett. Pár hete szakított feleségével, Jennifer Anistonnal, de máris megtalálta új párját, ráadásul egy jóval fiatalabb nő személyében.

A DailyMail azt írja, hogy a Theroux-t a nála jóval fiatalabb, 25 éves művésszel, Petra Collins-szal látták, amint romatikus hangulatban vocsoráznak. Egy informátor így nyilatkozott róluk:
"Justin és Petra már egy ideje találkozgatnak, és bár tagadják, hogy lenne köztük valami, Jennifer ezt nem vette be. Theroux szó szerint a lány megszállottja."

Petra Collins (@petrafcollins) által megosztott bejegyzés,

A színész nem sokkal az Anistonnal való szakítása előtt egy Insta-posztban be is tagelte a fiatal Petrát.

@adamselman takeover by @petrafcollins

@ justintheroux által megosztott bejegyzés,


Érdekesség, hogy Petra Selena Gomez legjobb barátnője volt, de az énekesnő nem sokkal ezelőtt kikövette őt az Instagramon. Bizonyára valami nincs rendben közöttük. Collins és Gomez 2015 óta voltak elválaszthatatlan barátok, Collins még videoklipet is rendezett Selenának.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.