A jóképű Garrett Hedlund Angelina Jolie új udvarlója

Forrás: Getty Images -
Brad Pitt párkapcsolat Garrett Hedlund szerelem Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már másfél év telt el Angelina Jolie és Brad Pitt szakítása óta. Pittet azóta már több nővel is hírbe hozták, legutoljára ex-feleségével, Jennifer Anistonnal. Angelina szerelmi életéről azonban sokkal kevesebbet hallottunk, egészen eddig.

A RadarOnline számolt be arról, hogy végre Anglina Jolie-nak is udvarlója akadt. Megint egy hollywoodi sztárral jött össze, aki nem más, mint a 33 éves Garrett Hedlund.

Garrett Hedlund Angelina Jolie új pasija Forrás: AFP/2018 Getty Images/Matt Winkelmeyer

"Minden azzal kezdődött, hogy e-mail címet cseréltek, most pedig ott tartanak, hogy naponta többbször is üzennek egymásnak" - árulta el a lapnak egy párhoz közel álló ismerős.

Garrett, aki 2016-ban, négy év után szakított Kirsten Dunst színésznővel, állítólag teljesen odavan Joliért, és mindent megtesz, hogy lenyűgözze. A színésznő pedig rettenetesen élvezi a kényeztetést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.