A Tokio Hotel gitárosa, Tom Kaulitz Heidi Klum új pasija

modell Tokio Hotel szerelem Heidi Klum korkülönbség Tom Kaulitz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb fiatal pasira vetette ki hálóját Heidi Klum: a tinilányok egykori bálványával, a Tokio Hotel gitárosával jött össze a modell.

Heidi Klum tavaly ősszel szakított 13 évvel fiatalabb párjával, Vito Schnabellel, majd alig egy hete még Adrien Brody-val boronálták össze. Utóbbiról azonban kiderült, hogy valószínűleg csak egyéjszakás kaland volt, Heidinek ugyanis máris új hódolója akadt a 16 esztendővel fiatalabb Tom Kaulitz személyében - számolt be róla a DailyMail.

A most 28 éves férfi egykor tinilányok bálványa volt, ő volt ugyanis a népszerű Tokio Hotel együttes gitárosa. A párt Hollywoodban kapták lencsevégre a lesifotósok, miután együtt léptek le az egyik buliból. A modellen egy szexi bőrhatású miniruha volt, partnere pedig elegáns szövegkabátot viselt.

I dont regret removing the woman who was behind him #tomkaulitz #tokiohotel #losangeles

Tom Kaulitz Fan account (@tomkaulitzworld) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.