ByeAlex fotót posztolt az X-Faktor negyedik mentoráról

"Forrás: RTLklub " -
mentor ByeAlex X-Faktor 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már biztosan nem sokat kell várni arra, hogy a csatorna nyilvánosságra hozza a negyedik nevet. Addig pedig lehet találgatni. 

Mindenki nagyon kíváncsi már arra, hogy ki veszi át Radics Gigi helyét az X-Faktor ítészei között. Az RTL Klub egy kisfilmet tett közzé, és állítják, a tehetségkutató beharangozó spotjából a szemfüles nézők rájöhetnek arra, hogy ki lesz Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex társa a műsorban.

Most ByeAlex posztolt a 4.zsűritagról, a kép mellé pedig ennyit írt: „Ki az a tv mellettem???? Nem fogok férni tőle a mentorpultban! Gázsiemelést kérek!"

Ki az a tv mellettem???? Nem fogok férni tőle a mentorpultban! Gázsiemelést kérek!

PÁJALEKSZ (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés,

Volt, aki úgy véli, hogy a homályos alaknak férfi keze van, mások szerint Opitz Barbi vagy Rúzsa Magdi ül a mentorszékbe.

Szerelmével, a futballista Novothny Somával posztolt fotót az ágyból Rubint Rellahttp://www.life.hu/sztarok/20180316-szerelmevel-a-futballista-novothny-somaval-posztolt-fotot-az-agybol-rubint-rella-rubint-reka.htmlSzerelmével, Novothny Somával posztolt közös fotót az ágyból Rubint Rella. A fiatalok ébredés után szeretnek még kicsit a takaró alatt maradni. TV + SztárokOrigoAlakja miatt szóltak be Bódi Sylvinekhttp://www.life.hu/sztarok/20180316-alakja-miatt-szoltak-be-bodi-sylvinek-kiosztotta-oket.htmlBódi Sylvi behúzott (vagy nem behúzott) hasáról kommenteltek a szépség követői, ő pedig rendesen odamondogatott nekik. És milyen jól tette: respect. TV + SztárokOrigoÍgy szavalta Pintér Tibor március 15-én a Nemzeti dalthttp://www.life.hu/sztarok/20180316-igy-szavalta-pinter-tibor-szinesz-marcius-15-en-a-nemzeti-dalt.htmlNőnap alkalmából egy Zámbó Jimmy dalt-szavalt el, március 15-én a Nemzeti dallal rukkolt elő Pintér Tibor. A produkciót nem minősítjük, inkább mutatjuk. TV + Sztárok--ByeAlex: "Biztos, hogy nem nézném az X-Faktort, ha nem én lennék a mentor!"http://www.life.hu/sztarok/20180316-byealex-biztos-hogy-nem-neznem-az-x-faktort-ha-nem-en-lennek-a-mentor.htmlByeAlex immár harmadszor lesz az X-Faktor mentora. Elmondta, egyértelmű volt, hogy elvállalja a felkérést, és hozzátette, nem nézné a műsort, ha nem ő lenne az egyik mentor. Hogy miért? Azt is elárulta. TV + SztárokOrigoAz Instagramon kritizálják karja miatt Tolvai Renithttp://www.life.hu/sztarok/20180307-az-instagramon-kritizaljak-karja-miatt-a-kommentelok-tolvai-renit.htmlTöbb képet is feltöltött az Instagramjára a Floridában nyaraló Tolvai Reni. Követőinek egy része el van ájulva az énekesnő kinézetétől, mellettük azonban kritikát is kapott bőven. TV + SztárokOrigoTóth Vera nagyon vékony a legújabb fotóinhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-toth-vera-nagyon-vekony-legujabb-fotoin.htmlTóth Vera nagy fogyásáról nincs aki még ne hallott volna, és mi is többször írtunk már arról, hogy gyomorbypass-műtétjének és az azt követő életmódváltásnak köszönhetően milyen karcsú lett az énekesnő. Vera legújabb fotóihoz nem is fűzünk hozzá semmit. Nézzétek! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.