fogyás Britney Spears énekesnő edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears testsúlyának változásait évről évre nyomon követhettük, és volt, amikor már nem hittük, hogy újra bombateste lesz az énekesnőnek. Nos, a sokáig pluszkilókkal küzdő sztár 36 évesen jobban néz ki mint fiatalabb korában, amit a rendszeres edzéseknek is köszönhet. 

Britney gyakran oszt meg magáról edzés közben készült videókat: így azt is tudhatjuk karcsú alakját nem ingyen adták neki. Az énekesnő az utóbbi időben készült fotóin elképesztően néz ki, senki nem mondaná meg róla, hogy két gyermek édesanyja, és 36 éves.

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Brad Pitt kijelentette, egy évre lemond a szexrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180316-brad-pitt-kijelentette-egy-evre-lemond-a-szexrol-eletmodvaltason-megy-keresztul.htmlÉletmódváltáson megy keresztül Brad Pitt. A színész megfogadta, egészségesen étkezik, nem fogyaszt alkoholt, és a hírek szerint egy évre lemond a szexről is. TV + Sztárok--ByeAlex fotót posztolt az X-Faktor negyedik mentorárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180316-byealex-fotot-posztolt-az-x-faktor-negyedik-mentorarol-rtl-klub.htmlMár biztosan nem sokat kell várni arra, hogy a csatorna nyilvánosságra hozza a negyedik nevet. Addig pedig lehet találgatni. TV + SztárokOrigoÍgy szavalta Pintér Tibor március 15-én a Nemzeti dalthttp://www.life.hu/sztarok/20180316-igy-szavalta-pinter-tibor-szinesz-marcius-15-en-a-nemzeti-dalt.htmlNőnap alkalmából egy Zámbó Jimmy dalt-szavalt el, március 15-én a Nemzeti dallal rukkolt elő Pintér Tibor. A produkciót nem minősítjük, inkább mutatjuk. TV + Sztárok--ByeAlex: "Biztos, hogy nem nézném az X-Faktort, ha nem én lennék a mentor!"http://www.life.hu/sztarok/20180316-byealex-biztos-hogy-nem-neznem-az-x-faktort-ha-nem-en-lennek-a-mentor.htmlByeAlex immár harmadszor lesz az X-Faktor mentora. Elmondta, egyértelmű volt, hogy elvállalja a felkérést, és hozzátette, nem nézné a műsort, ha nem ő lenne az egyik mentor. Hogy miért? Azt is elárulta. TV + SztárokOrigoKihívó öltözködése miatt vált meg a BBC Helen Skelton műsorvezetőtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-kihivo-oltozkodese-miatt-valt-meg-a-bbc-helen-skelton-musorvezetoto.htmlAz Express arról ír, hogy BBC csatorna vezetősége úgy véli, hogy a 34 éves tévés, Helen Skelton öltözködése elvonja a figyelmet a munkájáról, ezért elküldték. TV + SztárokOrigoEzt üzente a leszbikus színésznő utoljára szerelmének, Krencsey Hellánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-ezt-uzente-a-leszbikus-szineszno-utoljara-szerelmenek-krencsey-hellanak-viaszbaba.htmlHónapok óta követhetjük Krencsey Helga, a Viaszbaba szerzője blogját. A fiatal nő most megosztotta a színésznő utolsó, neki írt üzenetét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.