Így szavalta Pintér Tibor március 15-én a Nemzeti dalt

Forrás: Facebook / Pintér Tibor -
Nemzeti dal március 15. 2018 Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nőnap alkalmából egy Zámbó Jimmy dalt-szavalt el, március 15-én a Nemzeti dallal rukkolt elő Pintér Tibor. A produkciót nem minősítjük, inkább mutatjuk. 

Suhajda Dániel, a Jóban Rosszban-ban Fehér Roland megformálja visszatér Csillagkútrahttp://www.life.hu/sztarok/20180316-suhajda-daniel-a-joban-rosszban-ban-feher-roland-megformalja-visszater-csillagkutra.htmlA TV2 Jóban Rosszban sorozatának szereplője újra forgat. Suhajda Dániel arról beszélt, karaktere mindig sok izgalmat tartogatott a nézők számára. TV + Sztárok--Kiderült: öngyilkos lett az Oltári csajok édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20180314-kiderult-ongyilkos-lett-az-oltari-csajok-edesapja-rtl2.htmlA finiséhez ért az RTL2 Oltári csajok sorozata. Egyre több titokra derült fény, köztük az egyik legnagyobbra is: hogyan halt meg az Erdész lányok édesapja, Gábor. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó unokája nem jelent meg a legújabb tárgyalásonhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-pecsi-ildiko-unokaja-nem-jelent-meg-a-legujabb-targyalason.htmlKedd délután folytatódott Pécsi Ildikó és Pártos Csilla pere, amelyre beidézték Pécsi Ildikó fiát és unokáját is. Utóbbi nem jelent meg a tárgyaláson, így azt elnapolták. TV + Sztárok--Drogelvonóra ment az Oltári csajok Biancájahttp://www.life.hu/sztarok/20180311-drogelvonora-ment-az-oltari-csajok-biancaja-akit-danics-dora-alakit.htmlA végéhez közeledik at RTL 2 Oltári csajok sorozata, és ha jól sejtjük a szereplők élete is jó irányt vesz. Hogy miként, még nem tudni, azt azonban igen, hogy a Danics Dóra által megformált Bianca drogelvonóra ment. TV + SztárokOrigoAz Instagramon kritizálják karja miatt Tolvai Renithttp://www.life.hu/sztarok/20180307-az-instagramon-kritizaljak-karja-miatt-a-kommentelok-tolvai-renit.htmlTöbb képet is feltöltött az Instagramjára a Floridában nyaraló Tolvai Reni. Követőinek egy része el van ájulva az énekesnő kinézetétől, mellettük azonban kritikát is kapott bőven. TV + SztárokOrigoTóth Vera nagyon vékony a legújabb fotóinhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-toth-vera-nagyon-vekony-legujabb-fotoin.htmlTóth Vera nagy fogyásáról nincs aki még ne hallott volna, és mi is többször írtunk már arról, hogy gyomorbypass-műtétjének és az azt követő életmódváltásnak köszönhetően milyen karcsú lett az énekesnő. Vera legújabb fotóihoz nem is fűzünk hozzá semmit. Nézzétek! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.