Újabb részletek VV Fanni haláláról: eddig ismeretlen férfit hallgatott ki a rendőség

gyilkosság Novozánszki Fanni VV Fanni tanú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni feltételezett gyilkosának korábbi ügyvédje meglepő részleteket árult el a gyanúsított vallomásából. Van egy férfi, aki mellette tanúskodott, és azt is elmondta, B. László hogyan jutott be a lány lakásába.

B. László Fanni eltűnése napján felvett az autójába egy utast, akivel órákon keresztül kocsikázott. Az illetőt már meg is hallgatta a rendőrség, és azt állítja, nem látott élettelen testet a gyanúsított autójában.

"November 20-án László úgy jutott be Fanni albérletébe, hogy ott volt a lány egyik barátnője, aki beengedte a lakásba. Sőt, ő maga hívta oda. Amint belépett és meglátta a feltehetően valamilyen tudatmódosító szertől eszméletlen állapotban lévő Fannit, azt mondta, hogy mentőt hív. A nő megkérte, hogy ezt ne tegye, inkább vigye el magával a lányt egy helyre, ahol már várják. A megjelölt célpont körülbelül 800 méterre volt Fanni lakásától, ennyi időt volt a lány a kocsijában. László odaadta az alélt Fannit, majd elhajtott" - monda a Blikknek Dr. Brodmann Péter, a gyanúsított korábbi ügyvédje és nagybátyja. B. László azt továbbra sem akarja elárulni, hogy ki volt az a személy, akinek átadta Fannit. A feltételezett gyilkos Fanni barátnőjére akarja terelni a gyanút, akit a rendőrség már többbször kihallgatott, de nem gyanúsították meg semmivel. A barátnőről azonban Fanni édesanyja is érdekesen vélekedik, azt mondta korábban, hogy szerinte többet tud, mint amennyit elárul.

VV Fanni feltételezett gyilkosának utasa is volt Forrás: Origo

B. László kérte a rendőröket, hogy keressék meg azt a férfit, akivel együt utazott Fanni átadása után. Korábbról már ismerték egymást és együtt mentek Siófokra, ahol az utasnak is dolga volt.

"Ezt az embert később a rendőrök is kihallgatták, és elmondta, hogy egyáltalán nem vett észre zavartságot vagy idegességet Lászlón, és alélt, fiatal lányt sem látott az autóban. Pedig, ha igaz lenne, amit a gyanú megfogalmaz, akkor Fanninak ott kellett volna lennie" - árulta el az ügyvéd, és azt is hozzáztette, hogy a rendőrség B. László minden pillanatáról tud, így azt is tudniunk kellene, hogy miként ölte meg a lányt, illetve hol szabadult meg a holttesttől. Ilyen felvétel azonban nincs, ezért szerinte érthetetlen, miért őt gyanúsítják. Azt sem érti, hogy miért nem szembesítik a gyanúsítottat azzal a nővel, aki a lakásban volt.

A gyanúsított, B. László Forrás: Facebook

Dr. Brodmann Péter kizárták VV Fanni ügyéből, már nem védheti unokaöccsét, B. Lászlót, mert tanúként akarják kihallgatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.