A mellőzöttség miatt mondták fel Pál Éva, a Neoton egykori énekesnőjének idegei a szolgálatot

Forrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal -
pánikbetegség OPNI Pál Éva Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harminc évre eltűnt a nyilvánosság elől Pál Éva, a Neoton és a Kócbabák együttes egykori sztárja. A Hot! magazinnak arról beszélt, azért érték hátrányok a karrierjében, mert elutasította a kor zenei nagyhatalmának a közeledését.     

"Elkezdett ledagadtozni az 57 kilómmal, hangsúlyozta, hogy nem vagyok jó. Egyre kevesebb lehetőséget kaptam: a MIDEM-en még énekelhettem szólót, de a nekem címzett felkéréseket elutasították. Kisebbségi érzés gyötört, sodródtam a pánikbetegség felé. Teljesen kiborultam idegileg" - mesélt a mellőzöttségéről, és hozzátette, később egy Neoton-bulin mondták fel az idegei a szolgálatot.

"Később két hónapra bekerültem az OPNI-ba, vénásan kaptam az antidepresszánst. Olyan rosszul voltam, hogy a vécében imádkoztam Istenhez: segítsen meghalni. A kórházban találkoztam Cserháti Zsuzsival, aki elmondta, hogy nem képes a közönség elé állni, meghízott a gyógyszerektől, mint én is, félt, hogy nem fogják elfogadni. Nálam is hosszú évekig tartott ez a korszak" - idézte fel.

Forrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal

Visszatér a képernyőre Ada, állatos műsort vezet majdhttp://www.life.hu/sztarok/20180318-visszater-a-kepernyore-ada-pinter-adrienn.htmlAda állatos magazin műsorvezetője lesz az RTL Klubon. TV + SztárokOrigoÚgy tudni, Zséda és Rúzsa Magdi is esélyes az X-Faktor mentori székérehttp://www.life.hu/sztarok/20180318-ugy-tudni-zseda-es-ruzsa-magdi-is-eselyes-az-x-faktor-mentori-szekere.htmlAzt már lehet tudni, hogy a 2018-as X-Faktor férfi mentorai ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci lesznek, ám a csatorna még nem hozta nyilvánosságra a negyedik tag nevét. Igaz, egy videót közzé tettek, amelynek alapján lehet találgatni, ki váltja Radics Gigit az ítészek szerint. TV + SztárokOrigoÍgy edzi testét Britney Spearshttp://www.life.hu/sztarok/20180316-igy-edzi-testet-britney-spears-36-eves-enekesno.htmlBritney Spears testsúlyának változásait évről évre nyomon követhettük, és volt, amikor már nem hittük, hogy újra bombateste lesz az énekesnőnek. Nos, a sokáig pluszkilókkal küzdő sztár 36 évesen jobban néz ki mint fiatalabb korában, amit a rendszeres edzéseknek is köszönhet. TV + SztárokOrigoPintér Tibor a színpadi meztelenkedésről beszélt, barátnője, Frida elfogadjahttp://www.life.hu/sztarok/20180318-pinter-tibor-a-szinpadi-meztelenkedesrol-beszelt-baratnoje-frida-elfogadja.htmlPintér Tibor elmondása szerint magánéletére mindig is hatással volt a színészi szakmával járó meztelenkedés és intimitás. Most új kedvesének, a 20 éves Fridának is szembe kell néznie ezzel. TV + SztárokOrigoGáspár Laci: "Nagyon örülök, hogy harmadszor is benne lehetek az X-Faktorban mentorként!"http://www.life.hu/sztarok/20180316-gaspar-laci-orul-hogy-harmadszor-is-az-x-faktor-mentora-lehet.htmlOrigoRégi szerelme, Trap kapitány mellett pózolt Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20180318-regi-szerelme-trap-kapitany-azaz-molnar-tibi-mellett-pozolt-toth-gabi.htmlAkik anno szurkoltak Tóth Gabi és az X-Faktor Trap kapitánya kapcsolatának, biztosan megörültek az énekesnő legújabb fotójának. Ám a hashtagek szerint csupán munkakapcsolat van köztük. Annál is inkább, mert Gabi új párra talált Krausz Gábor személyében, és már fel is vállalták kapcsolatulat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.