Pintér Tibor a színpadi meztelenkedésről beszélt, barátnője, Frida elfogadja

Forrás: Polyák Attila/Origo -
színpad színész meztelen Pintér Tibor test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor elmondása szerint magánéletére mindig is hatással volt a színészi szakmával járó meztelenkedés és intimitás. Most új kedvesének, a 20 éves Fridának is szembe kell néznie ezzel.

"Minden barátnőmnek meg kellett értenie, hogy a testem is a munkaeszközöm. Számtalan alkalommal álltam már színpadon félmeztelenül, sőt teljesen meztelenül is. Frida számára nagyon furcsa volt, hogy más nők is megérinthetik a pucér testemet vagy csókolózom velük a színpadon. Sokáig nehezen viselte, mostanra sikerült csak különválasztania a színpadi és a valós énemet" - mesélte a színész a Borsnak az Operettszínház Macskadémon című előadásának premierje után.

"Van persze olyan eset, amikor a partnerem rettenetes vonzó és nehezen tudom megállni, hogy ne reagáljak férfiként. Visszatérve a meztelenségre: minden nagyképűség nélkül állíthatom, hogy 44 éves korom ellenére kitűnő formában vagyok és az egyik hitvallásom a Nemzeti Lovas Színházban az, hogy hirdessük az ép testben ép lélek fogalmát" - tette hozzá.

Pintér Tibor és barátnője a Story Gálán Forrás: Polyák Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.