Régi szerelme, Trap kapitány mellett pózolt Tóth Gabi

Tóth Gabi zene Trap kapitány énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akik anno szurkoltak Tóth Gabi és az X-Faktor Trap kapitánya kapcsolatának, biztosan megörültek az énekesnő legújabb fotójának. Ám a hashtagek szerint csupán munkakapcsolat van köztük. Annál is inkább, mert Gabi új párra talált Krausz Gábor személyében, és már fel is vállalták kapcsolatulat. 

A találgatások persze rögtön elkezdődtek az énekesnő oldalán, annak ellenére, hogy Gabi jelezte, egy forgatásról van szó csupán. Egyik követője pedig ki is osztotta a többieket: "Nem értem az embereket. El se tudják képzelni, hogy szakítás után meg lehet maradni békésen, utálat nélkül. Barátként is" - olvasható.

#tgprojekt #szerzők #újközösdal #forgattunk #musicvideo #freddieshuman @freddie.fman.shuman.trap #spanok #szívszív #newsong

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Nyitott kabátban mutatta meg melleit és pocakját Vasvári Vivien a Feleségek luxuskivitelben szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180316-nyitott-kabatban-mutatta-meg-melleit-es-pocakjat-vasvari-vivien-a-felesegek-luxuskivitelben.htmlVasvári Vivi hamarosan világra hozza második gyermekét, de addig is posztolt egy nagyon szexit. TV + Sztárok--Így edzi testét Britney Spearshttp://www.life.hu/sztarok/20180316-igy-edzi-testet-britney-spears-36-eves-enekesno.htmlBritney Spears testsúlyának változásait évről évre nyomon követhettük, és volt, amikor már nem hittük, hogy újra bombateste lesz az énekesnőnek. Nos, a sokáig pluszkilókkal küzdő sztár 36 évesen jobban néz ki mint fiatalabb korában, amit a rendszeres edzéseknek is köszönhet. TV + SztárokOrigoSuhajda Dániel, a Jóban Rosszban-ban Fehér Roland megformálja visszatér Csillagkútrahttp://www.life.hu/sztarok/20180316-suhajda-daniel-a-joban-rosszban-ban-feher-roland-megformalja-visszater-csillagkutra.htmlA TV2 Jóban Rosszban sorozatának szereplője újra forgat. Suhajda Dániel arról beszélt, karaktere mindig sok izgalmat tartogatott a nézők számára. TV + Sztárok--Így szavalta Pintér Tibor március 15-én a Nemzeti dalthttp://www.life.hu/sztarok/20180316-igy-szavalta-pinter-tibor-szinesz-marcius-15-en-a-nemzeti-dalt.htmlNőnap alkalmából egy Zámbó Jimmy dalt-szavalt el, március 15-én a Nemzeti dallal rukkolt elő Pintér Tibor. A produkciót nem minősítjük, inkább mutatjuk. TV + Sztárok--Alakja miatt szóltak be Bódi Sylvinekhttp://www.life.hu/sztarok/20180316-alakja-miatt-szoltak-be-bodi-sylvinek-kiosztotta-oket.htmlBódi Sylvi behúzott (vagy nem behúzott) hasáról kommenteltek a szépség követői, ő pedig rendesen odamondogatott nekik. És milyen jól tette: respect. TV + SztárokOrigoSzerelmével, a futballista Novothny Somával posztolt fotót az ágyból Rubint Rellahttp://www.life.hu/sztarok/20180316-szerelmevel-a-futballista-novothny-somaval-posztolt-fotot-az-agybol-rubint-rella-rubint-reka.htmlSzerelmével, Novothny Somával posztolt közös fotót az ágyból Rubint Rella. A fiatalok ébredés után szeretnek még kicsit a takaró alatt maradni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.