Úgy tudni, Zséda és Rúzsa Magdi is esélyes az X-Faktor mentori székére

Forrás: Facebook/X-Faktor -
Rúzsa Magdi Zséda X-Faktor 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már lehet tudni, hogy a 2018-as X-Faktor férfi mentorai ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci lesznek, ám a csatorna még nem hozta nyilvánosságra a negyedik tag nevét. Igaz, egy videót közzé tettek, amelynek alapján lehet találgatni, ki váltja Radics Gigit az ítészek szerint. 

Az RTL Klub ugyan még semmit nem árul el a leendő mentorról, a Bors azonban úgy tudja, Rúzsa Magdi a legesélyesebb, legalábbis a kommentelőik rá tippelnek. Sokan gondolják úgy, hogy nem Magdi, hanem Zséda kapta a megtisztelő feladatot, de a csatorna ezt sem erősítette meg.

"Ha mentort keresünk, sosem egy konkrét elvárásoknak megfelelő személyt választunk, hanem olyat, akivel a négyes jól működik majd. Nem az a fontos, hogy valaki egyénileg hogyan viselkedik, hanem az, hogy a másik három mentortársával együtt legyen alkalmas" - nyilatkozta Verebély Marcell, a műsor főszerkesztője.

Forrás: Facebook/X-Faktor

Hóvihar: 15 ezer háztartásban szünetel az áramszolgáltatás Jász-Nagykun-Szolnok megyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180318-hovihar-15-ezer-haztartasban-szunetel-az-aramszolgaltatas-jasz-nagykun-szolnok-megyeben.htmlA rendkívüli időjárás miatt mintegy 15 ezer háztartásban szünetel az áramszolgáltatás Jász-Nagykun-Szolnok megyében - közölte az áramszolgáltató E.ON sajtószóvivője vasárnap délelőtt az MTI-vel. A leginkább érintett település Tiszaföldvár, Mezőtúr, Karcag, Öcsöd, Túrkeve és Törökszentmiklós; összesen 15 ezer fogyasztási helyen van probléma. A meghibásodásokat jellemzően a vezetékekre rakódó jég súlyterhelése miatti vezetékszakadások, oszloptörések okozzák.TV + Sztárok--Több százan rekedtek éjszaka az M3-ason a hóvihar miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180318-tobb-szazan-rekedtek-ejszaka-az-m3-ason-a-hovihar-miatt-idojaras.htmlTöbb százan rekedtek éjjel az M3-as autópálya pihenőhelyein. A rendőrök minden segítséget és információt megadtak a kényszerhelyzetben lévő autósoknak. A Időkép videókat is mutatott arról, hogy a hófúvás és a látótávolság miatt nem lehetett biztonságosan közlekedni és még most is piros riasztás van érvényben. TV + SztárokOrigoGáspár Laci: "Nagyon örülök, hogy harmadszor is benne lehetek az X-Faktorban mentorként!"http://www.life.hu/sztarok/20180316-gaspar-laci-orul-hogy-harmadszor-is-az-x-faktor-mentora-lehet.htmlOrigoÍgy edzi testét Britney Spearshttp://www.life.hu/sztarok/20180316-igy-edzi-testet-britney-spears-36-eves-enekesno.htmlBritney Spears testsúlyának változásait évről évre nyomon követhettük, és volt, amikor már nem hittük, hogy újra bombateste lesz az énekesnőnek. Nos, a sokáig pluszkilókkal küzdő sztár 36 évesen jobban néz ki mint fiatalabb korában, amit a rendszeres edzéseknek is köszönhet. TV + SztárokOrigoByeAlex fotót posztolt az X-Faktor negyedik mentorárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180316-byealex-fotot-posztolt-az-x-faktor-negyedik-mentorarol-rtl-klub.htmlMár biztosan nem sokat kell várni arra, hogy a csatorna nyilvánosságra hozza a negyedik nevet. Addig pedig lehet találgatni. TV + SztárokOrigoSuhajda Dániel, a Jóban Rosszban-ban Fehér Roland megformálja visszatér Csillagkútrahttp://www.life.hu/sztarok/20180316-suhajda-daniel-a-joban-rosszban-ban-feher-roland-megformalja-visszater-csillagkutra.htmlA TV2 Jóban Rosszban sorozatának szereplője újra forgat. Suhajda Dániel arról beszélt, karaktere mindig sok izgalmat tartogatott a nézők számára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.