A családjával síelt Demcsák Zsuzsa: így köszönt el a havas hegyektől

Demcsák Zsuzsa család hosszú hétvége hegyek síelés tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Villámgyorsan eltelt a hosszú hétvége, Demcsák Zsuzsának pedig különösen, hiszen gyerekeivel az utóbbi napokat a hegyekben töltötte.

Demcsák Zsuzsa láthatóan nagyon élvezte gyerekeivel a hegyekben töltött hosszú hétvégét. Rengeteget síeltek és a látvány is lenyűgözte őket. A műsorvezető, aki már korábban elárulta, hogy imádja a havat és a telet, a közösségi oldalon egy napszemüveges, sisakos fotóval vett fájdalmas búcsút a hegyektől. Azt üzente, reméli, hogy mindenkinek jól teltek az előző napok.

Búcsú a hegyektől! Remélem mindenkinek jól telt a hosszú hétvége!☺️ #síelacsalád

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

VV Fanni édesanyja szerint a lánya magától sosem szedett kábítószerthttp://www.life.hu/sztarok/20180319-vv-fanni-edesanyja-szerint-a-lanya-magatol-sosem-szedett-kabitoszert.htmlEgyre több részlet derül ki a VV Fanni ügyében zajló nyomozásról, de sajnos az újabb információk nem segítenek, csak jobban összekuszálják a dolgokat. A legfrissebb hírek szerint a gyilkossággal vádolt férfit Fanni barátnője hívta a lány lakására, aki már bódult volt, Fanni édesanyja szerint valaki bekábítószerezte lányát. TV + Sztárok--Kembe Sorel szerint Berki családok életét teszi tönkre viselkedésévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-kembe-sorel-szerint-berki-csaladok-eletet-teszi-tonkre-viselkedesevel.htmlAz egykori sorozatszínész, Kembe Sorel-Arthur szerint számos család életére kártékonyan hathat, ahogyan Berki Krisztián viselkedik a közösségi média felüeltein. Úgy véli, nem kellene gyermekéről és új kedveséről közös képeket közzétennie, hiszen az a gyermekük láthatásáért küzdő apák megítélésén is ronthat. TV + Sztárok--Papadimitriu Athina kézrátétellel gyógyította meg kollégájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180319-papadimitriu-athina-kezratetellel-gyogyitotta-meg-kollegajat.htmlPapadimitriu Athina már évek óta foglalkozik az úgynevezett pránanadival, amely segítségével állítása szerint meggyógyította már egy kollégáját és a macskáját is. TV + Sztárok--Behúzott hasa miatt kritizálták Bódi Sylvit: a modell most reagálthttp://www.life.hu/sztarok/20180319-behuzott-hasa-miatt-kritizaltak-bodi-sylvit-a-modell-most-reagalt.htmlKritikusai elárasztották Bódi Sylvi Instagramját negatív kommentekkel, mondván a modell friss fotóján láthatóan behúzza a hasát. TV + Sztárok--Insatgram-oldalán mutatta meg szerelmét Ganxsta Zolee: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-insatgram-oldalan-mutatta-meg-szerelmet-ganxsta-zolee.htmlGanxsta Zolee-ra egy fájdalmas szakítás után talált rá újra a boldogság, eddig azonban nem mutatta meg a rapper azt a hölgyet, aki örömöt hozott az életébe, most azonban megtette! TV + Sztárok--300 ezer forintot fizetett volna rajongója Pintér Tibornak szexért cserébehttp://www.life.hu/sztarok/20180319-300-ezer-forintot-fizetett-volna-egy-no-pinter-tibornak-szexert-cserebe.htmlPintér Tibor elárulta, olyannyira odavannak érte a hölgyek, hogy néhányan még nagyobb összeget is fizetnének neki szexért cserébe. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.