Demi Lovato brooklyni koncertjén ünnepelte meg, hogy 6 éve nem nyúlt alkoholhoz: videó

Forrás: Getty Images -
betegség szenvedélybeteg Demi Lovato alkoholizmus alkohol koncert sírás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves énekesnő, Demi Lovato 6 éve nem nyúlt alkoholhoz, amelynek évfordulóját brooklyni koncertjén ünnepelte meg. Sírva fakadt, amikor a közönség elénekelte neki a Happy birthday című számot. 

"A tegnapi egy nagy nap volt számomra. Tegnap volt ugyanis 6 éve, hogy reggel 9-kor vodkát ittam egy Sprite-os üvegből, majd kihánytam a kocsiban. Arra gondoltam, hogy ez így nem mehet tovább, olyan lettem, mint az apám" - mondta Demi Lovato brooklyni koncertjén.

Az Enews cikke szerint Demi Lovato a színpadon osztotta meg közönségével újjászületésének történetét, majd DJ Khaled és Kehlani a tömeggel elénekeltették a Happy birthday (Boldog születésnapot) című dalt. A 25 éves énekesnő - aki alkohol- és drogfüggősége mellett étkezési- és bipoláris zavarokkal is küzdött - elsírta magát a koncerten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.