Így néz ki ma a Betty, a csúnya lány sztárja, Ana María Orozco

sorozatsztár Betty, a csúnya lány Ana María Orozco 40 felett bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Betty, a csúnya lány című sorozattal egy világ ismerte meg Ana María Orozco nevét. A színésznő ma már 44 éves és elképesztően jó formában van.

Bizonyára mindenki emlékszik a Betty, a csúnya lány című kolumbiai sorozatra, amelynek középpontjában egy nagyon okos, ám kissé csúnyácska, szemüveges, fogszabályzós karakter állt. Csak kevesen tudják, hogy a főhős, Ana María Orozco a valóságban gyönyörű nő, egy igazi bombázó.

A színésznő ma már 44 éves, két gyermek büszke édesanyja és már másodjára van férjnél. Hazájában a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, Instagram-oldalát is szinte naponta frissíti, közel 200 ezer követője van már. Mutatunk is néhány fotót arról, hogyan néz ki ma!

Este lunes 22 de Enero se estrena “Simona” en Argentina por Canal 13. Les presento a Marilina. @polkaprod, @simona.

Ana M Orozco (@anaorozcoof) által megosztott bejegyzés,

Ana M Orozco (@anaorozcoof) által megosztott bejegyzés,

Kembe Sorel szerint Berki családok életét teszi tönkre viselkedésévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-kembe-sorel-szerint-berki-csaladok-eletet-teszi-tonkre-viselkedesevel.htmlAz egykori sorozatszínész, Kembe Sorel-Arthur szerint számos család életére kártékonyan hathat, ahogyan Berki Krisztián viselkedik a közösségi média felüeltein. Úgy véli, nem kellene gyermekéről és új kedveséről közös képeket közzétennie, hiszen az a gyermekük láthatásáért küzdő apák megítélésén is ronthat. TV + Sztárok--Papadimitriu Athina kézrátétellel gyógyította meg kollégájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180319-papadimitriu-athina-kezratetellel-gyogyitotta-meg-kollegajat.htmlPapadimitriu Athina már évek óta foglalkozik az úgynevezett pránanadival, amely segítségével állítása szerint meggyógyította már egy kollégáját és a macskáját is. TV + Sztárok--Behúzott hasa miatt kritizálták Bódi Sylvit: a modell most reagálthttp://www.life.hu/sztarok/20180319-behuzott-hasa-miatt-kritizaltak-bodi-sylvit-a-modell-most-reagalt.htmlKritikusai elárasztották Bódi Sylvi Instagramját negatív kommentekkel, mondván a modell friss fotóján láthatóan behúzza a hasát. TV + Sztárok--Insatgram-oldalán mutatta meg szerelmét Ganxsta Zolee: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-insatgram-oldalan-mutatta-meg-szerelmet-ganxsta-zolee.htmlGanxsta Zolee-ra egy fájdalmas szakítás után talált rá újra a boldogság, eddig azonban nem mutatta meg a rapper azt a hölgyet, aki örömöt hozott az életébe, most azonban megtette! TV + Sztárok--300 ezer forintot fizetett volna rajongója Pintér Tibornak szexért cserébehttp://www.life.hu/sztarok/20180319-300-ezer-forintot-fizetett-volna-egy-no-pinter-tibornak-szexert-cserebe.htmlPintér Tibor elárulta, olyannyira odavannak érte a hölgyek, hogy néhányan még nagyobb összeget is fizetnének neki szexért cserébe. TV + SztárokOrigoDétár Enikő hiszi, hogy elhunyt édesapja mentette meg a haláltólhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-detar-eniko-hiszi-hogy-elhunyt-edesapja-mentette-meg-a-halaltol.htmlDétár Enikő átélte már, hogy milyen, amikor az egész élete lepereg előtte: autóbalesetet szenvedett, de halott édesapja megmentette az életét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.