Tom Brady életében először evett epret, nem találta rossznak: videó

diéta eper sör életmód Tom Brady sport evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Épp a speciális diétájáról írt könyvet készült bemutatni az amerikaifutball-játékos, Tom Brady a The Late Show-ban, amikor a műsorvezető, Stephen Colbert olyanra kérte, amit előtte még sohasem tett meg. Epret kellett ennie a 40 éves sportolónak. 

Tom Brady amerikaifutball-játékos már 40 éves, mégis még mindig az élsportolók között van, köszönhető ez többek között szigorú diétájának köszönhető, amelyről nemrégiben könyv is megjelent (The TB12 Method). Ezt igyekezett népszerűsíteni a The Late Show-ban, ahol a műsorvezető, Stephen Colbert különös dologgal lepte meg amerika egyik kedvenc sportolóját - írja a Men' Health.

Stephen arra kérte ugyanis Tomot, hogy tegyen olyat, amit még eddig élete során egyszer sem, majd asztala alól előhúzott egy tál epret. Brady utálja az eper illatát, így nem is evett még belőle, most mégis megtette Colbert unszolására. Arca kissé eltorzult, de leerőltette a falatot. Majd annyit mondott a kamerába: "Anyu, büszke vagy, hogy megtettem?"

Itt azonban nem álltak meg, hiszen egy mini sörivóversenyt is rendeztek, melyben Brady vihette haza a képzeletbeli serleget. Diétájában egyébként olyan kitételek szerepelnek, mint a kevés gyümölcs fogyasztása, a liszt és a kristálycukor kerülése, valamint a tejtermék és a koffein is tilos számára.

Kembe Sorel szerint Berki családok életét teszi tönkre viselkedésévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-kembe-sorel-szerint-berki-csaladok-eletet-teszi-tonkre-viselkedesevel.htmlAz egykori sorozatszínész, Kembe Sorel-Arthur szerint számos család életére kártékonyan hathat, ahogyan Berki Krisztián viselkedik a közösségi média felüeltein. Úgy véli, nem kellene gyermekéről és új kedveséről közös képeket közzétennie, hiszen az a gyermekük láthatásáért küzdő apák megítélésén is ronthat. TV + Sztárok--Papadimitriu Athina kézrátétellel gyógyította meg kollégájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180319-papadimitriu-athina-kezratetellel-gyogyitotta-meg-kollegajat.htmlPapadimitriu Athina már évek óta foglalkozik az úgynevezett pránanadival, amely segítségével állítása szerint meggyógyította már egy kollégáját és a macskáját is. TV + Sztárok--Behúzott hasa miatt kritizálták Bódi Sylvit: a modell most reagálthttp://www.life.hu/sztarok/20180319-behuzott-hasa-miatt-kritizaltak-bodi-sylvit-a-modell-most-reagalt.htmlKritikusai elárasztották Bódi Sylvi Instagramját negatív kommentekkel, mondván a modell friss fotóján láthatóan behúzza a hasát. TV + Sztárok--Insatgram-oldalán mutatta meg szerelmét Ganxsta Zolee: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-insatgram-oldalan-mutatta-meg-szerelmet-ganxsta-zolee.htmlGanxsta Zolee-ra egy fájdalmas szakítás után talált rá újra a boldogság, eddig azonban nem mutatta meg a rapper azt a hölgyet, aki örömöt hozott az életébe, most azonban megtette! TV + Sztárok--300 ezer forintot fizetett volna rajongója Pintér Tibornak szexért cserébehttp://www.life.hu/sztarok/20180319-300-ezer-forintot-fizetett-volna-egy-no-pinter-tibornak-szexert-cserebe.htmlPintér Tibor elárulta, olyannyira odavannak érte a hölgyek, hogy néhányan még nagyobb összeget is fizetnének neki szexért cserébe. TV + SztárokOrigoDétár Enikő hiszi, hogy elhunyt édesapja mentette meg a haláltólhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-detar-eniko-hiszi-hogy-elhunyt-edesapja-mentette-meg-a-halaltol.htmlDétár Enikő átélte már, hogy milyen, amikor az egész élete lepereg előtte: autóbalesetet szenvedett, de halott édesapja megmentette az életét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.