Vilmos herceg megígérte feleségének, hogy nem motorozik, mégis megtette

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
ígéret motorozás bocsánat Katalin hercegné Vilmos herceg fogadalom motor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg feleségének, a várandós Katalin hercegének tett ígérete ellenére motorkerékpárral sietett egy focimeccsre. A hercegné vajon megbocsájt férjének?

Köztudott, hogy Vilmos herceg rajong a motorkerékpárokért, Katalin hercegnét viszont rettegéssel tölti el férje hobbija - írja a Dailymail. A lap úgy tudja, hogy a herceg megígérte harmadik gyermekükkel várandós feleségének, hogy hanyagolja veszélyes hobbiját.

Most azonban lesifotósok kapták lencsevégre, amint London utcáin siet egy focimeccsre barátaihoz. Amivel pedig közlekedett, az egy 14 ezer fontot, vagyis közel 5 millió forintot érő Ducati motorkerékpár volt. Azt még nem tudni, hogy Katalin hercegné hogyan reagált férje tettére.

#princewilliam #travel

Sunil Hatwal (@sun_hwr) által megosztott bejegyzés,

Sztárpárok, akiknek már rég szakítaniuk kellett volna: Beyoncé és Pink házassága sem tökéleteshttp://www.life.hu/sztarok/20180319-sztarparok-akiknek-mar-reg-szakitaniuk-kellett-volna-beyonce-jay-z-pink-carey-hart.htmlA sztárházasságok a kirakatban zajlanak, ha akarják a felek, ha nem. Sajnos a botrányaik is kiderülnek, de még sokan azután is szívesen őrzik a látszatot, miután a közvélemény és a bennfentesek is úgy vélik, jobb lenne véget vetni a kapcsolatnak. Beyoncé és Jay-Z házassága sem példamutató, de nem ők az egyetlenek, akiknek bőven van probléma a tökéletesség mögött. TV + SztárokOrigoA családjával síelt Demcsák Zsuzsa: így köszönt el a havas hegyektőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-a-csaladjaval-sielt-demcsak-zsuzsa-igy-koszont-el-a-havas-hegyektol.htmlVillámgyorsan eltelt a hosszú hétvége, Demcsák Zsuzsának pedig különösen, hiszen gyerekeivel az utóbbi napokat a hegyekben töltötte. TV + Sztárok--Így néz ki ma a Betty, a csúnya lány sztárja, Ana María Orozcohttp://www.life.hu/sztarok/20180319-igy-nez-ki-ma-a-betty-a-csunya-lany-sztarja-ana-maria-orozco.htmlA Betty, a csúnya lány című sorozattal egy világ ismerte meg Ana María Orozco nevét. A színésznő ma már 44 éves és elképesztően jó formában van. TV + SztárokOrigoVV Fanni édesanyja szerint a lánya magától sosem szedett kábítószerthttp://www.life.hu/sztarok/20180319-vv-fanni-edesanyja-szerint-a-lanya-magatol-sosem-szedett-kabitoszert.htmlEgyre több részlet derül ki a VV Fanni ügyében zajló nyomozásról, de sajnos az újabb információk nem segítenek, csak jobban összekuszálják a dolgokat. A legfrissebb hírek szerint a gyilkossággal vádolt férfit Fanni barátnője hívta a lány lakására, aki már bódult volt, Fanni édesanyja szerint valaki bekábítószerezte lányát. TV + Sztárok--Kembe Sorel szerint Berki családok életét teszi tönkre viselkedésévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-kembe-sorel-szerint-berki-csaladok-eletet-teszi-tonkre-viselkedesevel.htmlAz egykori sorozatszínész, Kembe Sorel-Arthur szerint számos család életére kártékonyan hathat, ahogyan Berki Krisztián viselkedik a közösségi média felüeltein. Úgy véli, nem kellene gyermekéről és új kedveséről közös képeket közzétennie, hiszen az a gyermekük láthatásáért küzdő apák megítélésén is ronthat. TV + Sztárok--Papadimitriu Athina kézrátétellel gyógyította meg kollégájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180319-papadimitriu-athina-kezratetellel-gyogyitotta-meg-kollegajat.htmlPapadimitriu Athina már évek óta foglalkozik az úgynevezett pránanadival, amely segítségével állítása szerint meggyógyította már egy kollégáját és a macskáját is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.