VV Fanni édesanyja szerint a lánya magától sosem szedett kábítószert

Forrás: Facebook/ VV Fanni -
halál anya VV Fanni kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több részlet derül ki a VV Fanni ügyében zajló nyomozásról, de sajnos az újabb információk nem segítenek, csak jobban összekuszálják a dolgokat. A legfrissebb hírek szerint a gyilkossággal vádolt férfit Fanni barátnője hívta a lány lakására, aki már bódult volt, Fanni édesanyja szerint valaki bekábítószerezte lányát.

B. László, a gyilkossággal vádolt férfi vallomásának részleteit osztotta meg a korábbi ügyvédje a nyilvánossággal. Eszerint

Fanni egyik barátnője engedte be a lakásba a gyilkossággal vádolt férfit. Az egykori valóságshow-sztár akkor már eszméletlen volt,

ezért a férfi mentőt akart hívni. Állítólag a barátnő kérte, hogy ne hívjon orvost, hanem vigye el a lányt valahová. A férfi állítása szerint így is tett, és

átadta valakinek az alélt lányt, de hogy kinek, arról a korábbi ügyvéd nem nyilatkozott.

Ő már nem védheti a gyanúsítottat, ugyanis a férfi kocsijában talált kötélen Fanni és a vádlott DNS-én kívül egy harmadik férfiét is megtalálták. Mivel a kötelet a vádlott nagyapja felismerte, a rendőrség a férfi családtagokat is kihallgatja, így az ügyvédet is, hiszen ő rokona B. Lászlónak.

VV Fanni édesanyja szerint valaki kábítószert adott a lányának Forrás: Facebook/ VV Fanni

Az újabb fordulatokkal kapcsolatban Fanni édesanyja és a család ügyvédje, Lichy József nyilatkoztak a Mokkában. A védő szerint a gyilkossági ügyekben az első vádlotti vallomásnak van főként jelentősége, szerinte ez a vallomás csak bajba sodorja a vádlottat.

Életszerűségét, logikáját tekintve inkább elmélyíti a gyanút azzal szemben, akit meggyanúsítottak az emberöléssel"

. „Nekem van egy olyan érzésem, amit mondtam, hogy ő szerintem többet tud annál, amit elmond. De ez csak az én véleményem"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.