Berki Krisztián balesetezett, állítólag őrjöngött a buszvezetővel

Forrás: Mokka -
Katona Renáta Mazsi baleset busz autó Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és kedvese, Katona Renáta egy busszal karambolozott a hosszúhétvégén. A buszon utazó egyik utas szerint Berki az ütközést követően felszállt a buszra, és ordítani kezdett a sofőrrel, sőt, az utasoknak is beszólt. 

Ahogy megírtuk, Berki Krisztián és kedvese, Katona Renáta balesetet szenvedtek a hosszúhétvégén. Egy neve elahallgatását kérő utas azonban arról számolt be, hogy Berki korántsem reagált olyan higgadtan, mint ahogyan az először tűnt.

Berki és Mazsi balesetet szenvedtek, nem tudni, hogy Berki tényleg őrjöngött-e Forrás: Mokka

"Elöl ültem. Berki felszállt a buszra, és számonkérte a sofőrön a történteket. Azokat az utasokat, akik szóvá tették neki, mégis mit képzel, leteremtette: Nem hozzád beszélek, te maradjál csöndben!" - idézte fel a történteket az utas a TMZ-nek, melynek cikkét a Ripost szemlézte. Az utas azt is mondta hogy a kereszteződés előtt Berki a záróvonalnál akarta megelőzni a buszt, de ez nem sikerült neki, hiszen a busz épp akkor állt ki a megállóból. Amikor a busz a kereszteződéshez ért, Berki dudálni kezdett, a busz pedig vissza. Végül a Nánási úton mégis sikerült megelőznia a buszt, majd amikor bevágott elé, fékezett egy nagyot.

Ezt Hódi Pamela is közzétette közösségi oldalán, ott heves kommentcsata alakult ki. Azóta a cikket eltávolították. A Ripost megkereste Berkit, aki nem akart nyilatkozni, mindössze annyit mondott, hogy nem tartja magát hibásnak a balesetben, és ő nem veszekedett senkivel, és nem szállt fel a buszra. A baleset körülményeit még vizsgálja a rendőrség.

Majka dalait még mindig nem játsszák a rádiók, de az arénát megtöltöttehttp://www.life.hu/sztarok/20180320-majka-dalait-meg-mindig-nem-jatsszak-a-radiok-de-az-arenat-megtoltotte.htmlTelházas volt az arénában Majka koncertje, a jegyek pillanatok alatt elfogytak, azonban a rádiók még mindig nem játsszák a dalait. Most nem akar ezen keseregni, örül sikereinek. TV + Sztárok--Cicciolina az ország arca szeretne lenni, hogy vonzza a turistákathttp://www.life.hu/sztarok/20180320-cicciolina-az-orszag-arca-szeretne-lenni-hogy-vonzza-a-turistakat.htmlImázsfilmet forgatna és a kaszinókban is fogadná a vendégeket Cicciolina, aki úgy gondolja, alkalmas lenne arra, hogy Magyarország arca legyen. Több lehetőségre is nyitott, hogy boldoggá tehesse hazáját, ami nagyon hiányzik neki. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi büntetőpere szerdán kezdődik, gyerekei miatta választják a jogi pályáthttp://www.life.hu/sztarok/20180320-lagzi-lajcsi-buntetopere-szerdan-kezdodik-gyerekei-miatta-valasztjak-a-jogi-palyat.htmlGalambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi büntetőpere szerdán kezdődik, miután évekkel ezelőtt mocsai birtokán és a nevéhez köthető Boglárka Apartmanban illegális gáz-, áram- és vízvételezés jeleire bukkantak a szolgáltatók emberei. Lajcsi azt mondja: gyerekei miatta választják a jogi pályát, rájöttek, hogy fontos a társadalmi szerepvállalás. TV + Sztárok--Suzy Cortez fehérneműs videót töltött fel közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20180320-suzy-cortez-fehernemu-videot-toltott-fel-kozossegi-oldalara.htmlA Miss Bumbumként híressé vált Suzy Cortez többször megörvendezteti rajongóit szexi fotókkal Instagram oldalán, most azonban egy videót töltött fel magáról. TV + Sztárok--Meghan Markle félmeztelen fotóival zsarolja a királyi családot egy portálhttp://www.life.hu/sztarok/20180320-meghan-markle-felmeztelen-fotoival-zsarolja-a-kiralyi-csaladot-egy-portal.htmlTopless felvételekkel zsarolja a királyi családot egy hírportál. A felvételek állítólag Meghan Markle-ről készültek, de valódiságuk még kérdéses. Harry herceg perre vinné a dolgot. TV + Sztárok--Hódi Pamela vallomása: "Sok évig elnyomásban éltem"http://www.life.hu/sztarok/20180320-hodi-pamela-vallomasa-sok-evig-elnyomasban-eltem.htmlHódi Pamela Várkonyi Andrea műsorában mesélte el, hogyan érezte magát Berki mellett.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.