Gonosz nőnek nevezte II. Erzsébet királynő Camilla hercegnét

Forrás: AFP/Thomas Bregardis -
vita II. Erzsébet brit királynő Károly herceg botránykönyv Camilla hercegné botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynő korábban ki nem állhatta Károly herceg feleségét, Camilla hercegnét – derült ki egy újonnan megjelent könyvből.

Tom Bower új botránykönyvében azt írja, II. Erzsébet eleinte ki nem állhatta Camillát, olyannyira, hogy egy ideig egyáltalán nem is szólt menyéhez. Fia, Károly ezt meglehetősen rosszul viselte és neheztelt az anyjára azért, mert nem szívleli feleségét.

Az író azt írja, a királynő az elejétől fogva ellenezte fia kapcsolatát Camillával. Erzsébet húga, Margit korábban próbálta őket kibékíteni, de ő sem járt sikerrel.

II. Erzsébet királynő Károly herceggel és Camillával Forrás: AFP/Thomas Bregardis

II. Erzsébet állítólag gonosz nőnek nevezte menyét és nem volt hajlandó egy szobában tartózkodni vele. Eleinte képtelen volt elfogadni, hogy Károly újra megnősül, de végül valamelyest mégis megenyhült - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.