György herceg rendőr akar lenni? Elszólta magát Vilmos herceg

Forrás: AFP/Richard Pohle -
rendőrség Vilmos herceg rendőr munka György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg elárulta, hogy fia, György herceg érdeklődése hamar a rendőrség felé fordult, imád minden autót és játékot, ami egy kicsit is „rendőrös".

Bár még csak 4 esztendős, már van elképzelése arról, hogy mi szeretne lenni György herceg. Nem király, sokkal inkább rendőr! Erről Vilmos herceg mesélt egy hivatalos eseményen.

György herceg rendőr szeretne lenni Forrás: AFP/Richard Pohle

A brit rendőrfőnök, Jayne Richardson elárulta, hogy szeretnék önkéntesekkel bővíteni a csapatukat, majd viccesen megkérdezte Vilmost, érdekli-e ez a téma a gyerekeit. Erre a herceg meglepő módon azt válaszolta, a kis György herceg nagyon is vonzódik a rendőrautókhoz, még a Télapótól is ezt kérte ajándékba - írja a Popsugar.

Gonosz nőnek nevezte II. Erzsébet királynő Camilla hercegnéthttp://www.life.hu/sztarok/20180320-gonosz-nonek-nevezte-ii-erzsebet-kiralyno-camilla-hercegnet.htmlII. Erzsébet királynő korábban ki nem állhatta Károly herceg feleségét, Camilla hercegnét – derült ki egy újonnan megjelent könyvből. TV + Sztárok--Tóth Vera százharminc kilósan is kigyúrt pasikkal járthttp://www.life.hu/sztarok/20180320-toth-vera-szazharminc-kilosan-is-kigyurt-pasikkal-jart.htmlVégigfutott az interneten az a hír, hogy egy duci hölgyet megaláztak azért, mert szívdöglesztő a férje. Erre reagált Tóth Vera és közölte, ő százharminc kilósan is szexi férfiakkal járt, és nem is érti, hogy ez miért téma. TV + SztárokOrigoScarlett Johanssonnal és Cameron Diazzal is hírbe hozták Harry hercegethttp://www.life.hu/sztarok/20180320-scarlett-johanssonnal-es-cameron-diazzal-is-hirbe-hoztak-harry-herceget-botranykonyv.htmlMegjelent az a botránykönyv, amelyben a brit írónő, Katie Nicholl beszámol Harry herceg korábbi afférjairól. TV + Sztárok--Ilyen lesz Harry herceg és Meghan Markle esküvői tortájahttp://www.life.hu/sztarok/20180320-ilyen-lesz-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvoi-tortaja.htmlAz Instagramon mutatta be a Kensington palota azt a cukrászt, aki Harry herceg és Meghan Markle esküvői tortáját készíti majd. Azt is elárulták, milyen ízű lesz az édesség.TV + Sztárok--Megnősült Christian hannoveri herceghttp://www.life.hu/sztarok/20180320-megnosult-christian-hannoveri-herceg-alessandra-de-osma.htmlMegházasodott Christian hannoveri herceg, kedvesét hazájában, Peruban vette feleségül. TV + Sztárok--Aradszky Lászlótól nem búcsúzott el végleg az özvegye: az énekes a mai napig segíti Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20180320-aradszky-laszlotol-nem-bucsuzott-el-vegleg-az-ozvegye.htmlÖt hónap telt el azóta, hogy Aradszky László távozott az élők sorából, özvegye pedig egyre jobban van. Elárulta, hogy nem vett végleg búcsút férjétől, hiszen még fognak találkozni, ráadásul Aradszky László a mai napig segíti őt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.