Majka dalait még mindig nem játsszák a rádiók, de az arénát megtöltötte

zene rádió koncert Majka Aréna Curtis teltház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Telházas volt az arénában Majka koncertje, a jegyek pillanatok alatt elfogytak, azonban a rádiók még mindig nem játsszák a dalait. Most nem akar ezen keseregni, örül sikereinek. 

"Még mindig eufórikus állapotban vagyok. Köszönöm mindenkinek, aki eljött, ennél nagyobb bizonyosság nekem nem kell arról, hogy jó úton járok. Büszke vagyok magamra" - mondta a Borsnak Majka, aki a hétvégén az arénában adott telházas koncertet. Tizennégyezren hallgatták, ahogy Curtis-szel rappel, mégsem játsszák dalait a rádiók.

Korábban aktívan kampányolt azért, hogy az ő számai is eljussanak a hallgatókhoz, de nemcsak magáért, hanem például Tóth Veráért is kiállt. Azt mondja, ma már ez nem annyira érdekli mint akkor, inkább örül elért sikereinek.

A koncertre pillanatok alatt elfogytak a jegyek, de a VIP páholyban Majka felesége, Hajnalka és kisfiuk, Marián is ott bulizott, a kétéves Olivér még otthon aludta át édesapja nagy estéjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.