Suzy Cortez fehérneműs videót töltött fel közösségi oldalára

fehérnemű fotó szexi Suzy Cortez videó Miss Bumbum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss Bumbumként híressé vált Suzy Cortez többször megörvendezteti rajongóit szexi fotókkal Instagram oldalán, most azonban egy videót töltött fel magáról.

Londba utazott Suzy Cortez, akit 2015-ben Miss Bumbumként ismert meg a világ, ő nyerte meg a brazil fenékszépségversenyt. Gyakran örvendezteti meg rajongóit szexi fotókkal, melyeken formás hátsóját is megmutatja.

Suzy megnézte az angol főváros nevezetességeit, pózolt klasszikus piros telefonfülkében, de melltartóban is megvillantotta formás alakját, amikor egy Louis Vuitton fehérneműt próbált egy üzletben. A képeket, videókat pedig Insta-történetébe is feltöltötte.

Suzy Cortez fehérneműt próbált Forrás: Instagram/suzycortezoficial

Lehet, hogy nem távozott üres kézzel Forrás: Instagram/suzycortezoficial
Hódi Pamela vallomása: "Sok évig elnyomásban éltem"http://www.life.hu/sztarok/20180320-hodi-pamela-vallomasa-sok-evig-elnyomasban-eltem.htmlHódi Pamela Várkonyi Andrea műsorában mesélte el, hogyan érezte magát Berki mellett.TV + Sztárok--Cynthia Nixon, a Szex és New York sztárja indul New York állam kormányzói tisztségéérthttp://www.life.hu/sztarok/20180320-cynthia-nixon-a-szex-es-new-york-sztarja-indul-new-york-allam-kormanyzoi-tisztsegeert.htmlCynthia Nixon, a Szex és New York című sorozat egykori sztárja hétfőn bejelentette, indul New York állam kormányzói tisztségéért - írta a BBC hírportálja.TV + SztárokOrigoErre senki sem számított: újra együtt mutatkozott Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180320-ujra-egyutt-mutatkozott-hosszu-katinka-es-shane-tusup.htmlHosszú idő után végre együtt mutatkozott Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup. Hétfőn délelőtt, edzés után együtt hagyták el a Duna Arénát - írja a Blikk.TV + SztárokOrigoJustin Biebert Bella Thorne-nal jelent meg egy filmpremierenhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-justin-bieber-bella-thornenal-jelent-meg-egy-filmpremieren.htmlSelena Gomez és Justin Bieber még csak nemrégiben szakított egymással, úgy tűnik azonban, hogy a fiú máris továbbélpett. Bella Thorne-nal jelent meg egy filmpremieren. TV + Sztárok--Még több gyerektartást követel Britney Spears-től exférje, Kevin Federlinehttp://www.life.hu/sztarok/20180319-meg-tobb-gyerektartast-kovetel-britney-spearstol-exferje-kevin-federline.htmlBritney Spears gyermekeinek apja, Kevin Federline szeretne volt feleségétől még több tartásdíjat kapni, az énekesnő azonban ezzel nem ért egyet, mondván, már így is kisebb vagyont fizet havonta. TV + Sztárok--Hamarosan férjhez megy VV Anett, már szervezi az esküvőt párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-hamarosan-ferjhez-megy-vv-anett-mar-szervezi-az-eskuvot-parjaval.htmlHamarosan kimondhatja a boldogító igent VV Anett, akit párja másfél évvel ezelőtt jegyzett el. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.