VV Jerzy megházasodott: elvette szerelmét, a Cirque du Soleil balettművészét

Cirque du Soleil esküvő VV Jerzy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodálatos és titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent VV Jerzy szerelmének a Cirque du Soleil balettművészének, akivel már egy jó ideje egy párt alkotnak. Amerikában ismerkedtek meg egymással, a kapcsolatuk pedig olyan, mint egy tündérmese.

A ValóVilágban ismerhette meg az ország Jerzyt, de a játék után nagyon hamar eltűnt a nyilvánosság elől. Végül úgy döntött, hogy nem itthon próbál boldogulni, így kiköltözött Amerikába, ahol a szerelmet is megtalálta. A Cirque du Soleil balettművészébe szeretett bele az egykori valóságshow-sztár, akivel nemrég össze is házasodtak.. Floreshka, a svájci-amerikai lány Kaliforniában mondta ki a boldogító igent Jerzynek.

VV Jerzy megházasodott Fotó: Mudra László [origo]

A rokonaink miatt azonban szeretnénk még egy esküvőt, amit jövőre vagy Svájcban, vagy Lengyelországban

TWN

Berki Krisztián balesetezett, állítólag őrjöngött a buszvezetővelhttp://www.life.hu/sztarok/20180320-berki-krisztian-balesetezett-allitolag-orjongott-a-buszvezetovel.htmlBerki Krisztián és kedvese, Katona Renáta egy busszal karambolozott a hosszúhétvégén. A buszon utazó egyik utas szerint Berki az ütközést követően felszállt a buszra, és ordítani kezdett a sofőrrel, sőt, az utasoknak is beszólt. TV + SztárokOrigoZsidró Tamás elárulta, mikor találkozott először Dobó Katával: akkor nem nézett rá nőkénthttp://www.life.hu/sztarok/20180320-zsidro-tamas-elarulta-mikor-talalkozott-eloszor-dobo-kataval-akkor-nem-nezett-ra-nokent.htmlZsidró Tamás és Kata rég ismerték már egymást, amikor összejöttek. Kata még tinédzser volt, amikor először találkozott a sztárfodrásszal, és bár már akkor is gyönyörű volt, Zsidró Tamás nem tudott úgy nézni rá, mint egy nőre. Elárulta, miért. TV + SztárokOrigoMajka dalait még mindig nem játsszák a rádiók, de az arénát megtöltöttehttp://www.life.hu/sztarok/20180320-majka-dalait-meg-mindig-nem-jatsszak-a-radiok-de-az-arenat-megtoltotte.htmlTelházas volt az arénában Majka koncertje, a jegyek pillanatok alatt elfogytak, azonban a rádiók még mindig nem játsszák a dalait. Most nem akar ezen keseregni, örül sikereinek. TV + Sztárok--Cicciolina az ország arca szeretne lenni, hogy vonzza a turistákathttp://www.life.hu/sztarok/20180320-cicciolina-az-orszag-arca-szeretne-lenni-hogy-vonzza-a-turistakat.htmlImázsfilmet forgatna és a kaszinókban is fogadná a vendégeket Cicciolina, aki úgy gondolja, alkalmas lenne arra, hogy Magyarország arca legyen. Több lehetőségre is nyitott, hogy boldoggá tehesse hazáját, ami nagyon hiányzik neki. TV + Sztárok--Suzy Cortez fehérneműs videót töltött fel közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20180320-suzy-cortez-fehernemu-videot-toltott-fel-kozossegi-oldalara.htmlA Miss Bumbumként híressé vált Suzy Cortez többször megörvendezteti rajongóit szexi fotókkal Instagram oldalán, most azonban egy videót töltött fel magáról. TV + Sztárok--Meghan Markle félmeztelen fotóival zsarolja a királyi családot egy portálhttp://www.life.hu/sztarok/20180320-meghan-markle-felmeztelen-fotoival-zsarolja-a-kiralyi-csaladot-egy-portal.htmlTopless felvételekkel zsarolja a királyi családot egy hírportál. A felvételek állítólag Meghan Markle-ről készültek, de valódiságuk még kérdéses. Harry herceg perre vinné a dolgot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.