Lola egy rejtélyes férfivel pózol közösségi oldalára feltöltött fotóján

párkapcsolat szerelem Lola edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edzés közben posztolt közös képet Lola egy sármos, rejtélyes férfivel. Egylőre nem tudni, hogy szerelem vagy talán csak barátság van közöttük. 

Széles mosoly ül Lola arcán azon a fotón, melyet közösségi oldalára töltött fel. A fotón nemcsak ő, hanem egy rejtélyes férfi is helyet kapott. Azt még nem tudni, hogy új szerelem van-e kilátásban vagy csak egy edzőpartnerről van szó.

@borkamx

L O L A (@lolamusicofficial) által megosztott bejegyzés,

Erős Antónia eltűnt a képernyőről: családjával külföldre utazotthttp://www.life.hu/sztarok/20180321-eros-antonia-eltunt-a-kepernyotol-csaladjaval-kulfoldre-utazott.htmlRengetegen hiányolták az RTL Klub Híradójából Erős Antóniát. Most kiderült, a tévés azért tűnt el, mert családjával a tengerentúlra utazott. TV + Sztárok--Hódi Pamela nem bocsát meg Berki Krisztiánnak: megsértette őt kijelentésévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-hodi-pamela-nem-bocsat-meg-berki-krisztiannak-megsertette-ot-kijelentesevel.htmlBerki Krisztiánnak sikerült vérig sértenie és porig aláznia gyermeke anyját, azzal, hogy kijelentette: életében most először szerelmes, méghozzá új barátnőjébe, Mazsiba. Hódi Pamela ebbe teljesen belebetegedett. TV + Sztárok--Ledobta ruháit ÉNB Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ledobta-ruhait-enb-zsofi-kovacs-dora.htmlElképesztően szexi fotót osztott meg magáról közösségi oldalán az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Kovács Dóra. TV + SztárokOrigoL.L. Junior és Körtvélyessy Kinga végleg szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ll-junior-es-kortvelyessy-kinga-vegleg-szakitottak.htmlNem először, de nagyon úgy tűnik, hogy utoljára szakított L.L. Junior és menyasszonya, Körtvélyessy Kinga. A lány nyilatkozott is kapcsolatuk végretéréséről és leszögezte, innen nincs visszaút. TV + Sztárok--Tücsi ismét költözik: ezúttal úja Magyarországon lesznek egy darabighttp://www.life.hu/sztarok/20180321-tucsi-ismet-koltozik-ezuttal-uja-magyarorszagon-lesznek-egy-darabig.htmlEgy unalmas perce sincs Tücsinek mióta Sofron István jégkorongozóval alkot egy párt. Mindig történik valami, és mindig költöznek: most az utóbbira került sor, ismét! TV + SztárokOrigoHarc dúl Klapka Sandy és Klapka Nikol között? Más vezeti már az üzletházathttp://www.life.hu/sztarok/20180321-harc-dul-klapka-sandy-es-klapka-nikol-kozott-mas-vezeti-mar-az-uzlethazat.htmlApja halála után Klapka Sandy vette át az üzletház vezetését, de úgy tűnik, nem voltak teljesen megelégedve a munkájával, ugyanis leváltották: testére vette át az üzletház vezetését, de a körülményekről nem nagyon nyilatkoznak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.