Hosszú Katinka és Shane Tusup külföldön próbálja megmenteni házasságát: közösen nyaraltak

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
házasság szerelem Hosszú Katinka nyaralás Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Shane Tusup közös nyaraláson vettek részt a napokban: így próbálják rendezni a kettejük közt kialakult problémákat.

Egy az Iron Aquatics Akadémiára járó kisgyerek anyukája szólta el magát: a sztáredző és az olimpikon úszónő azért nem tartottak múlt héten edzést, mert külföldön töltötték az idejüket. Közös nyaraláson vettek részt, hogy újra elmélyítsék házasságukat. Egyesek szerint az államokba utaztak, mások tórpusi nyaralásról meséltek. A lényeg, hogy közelednek egymás felé.

Éveken keresztül elválaszthatatlanok voltak egymástól Forrás: MTI/Máthé Zoltán

"A múlt héten nem voltak tréningen, egy edzőnő tartotta a foglalkozásokat. Katinka és Shane ugyanis a napokban tért vissza egy közös külföldi utazásról. A kirándulás célja a kapcsolatuk rendezése volt" - mesélte a szülő.

A Blikk próbálta elérni az úszónőt, aki bár nem tagadta a dolgot, nyilatkozni nem szeretett volna az ügyben.

Pintér Tibor félmeztelenül egy torából ugrott ki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-pinter-tibor-felmeztelenul-egy-torabol-ugrott-ki-foto.htmlAmikor az ember azt hinné, nincs olyan dolog, amit PintérTibor ne tett vagy mondott volna, kiderül, hogy van lejjebb: egy szál nyakkendőben, félmeztelenül ugrott ki egy tortából a szőke színész.TV + SztárokOrigoViaszbaba - Színésznőt szeretettem: öngyilkossággal fenyegetőzött a leszbikus magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180320-viaszbaba-szinesznot-szeretettem-ongyilkos-akart-lenni-a-leszbikus-magyar-szineszno.htmlHamarosan kiderül, ki is az a leszbikus magyar színésznő, aki nyolc évig tartó élettársi kapcsolatban volt kedvesével, Krencsey Hellával. A két éve húzódó történetből bírósági ügy lett, aminek közeljövőben megtartják az első tárgyalását.TV + SztárokOrigoGonosz nőnek nevezte II. Erzsébet királynő Camilla hercegnéthttp://www.life.hu/sztarok/20180320-gonosz-nonek-nevezte-ii-erzsebet-kiralyno-camilla-hercegnet.htmlII. Erzsébet királynő korábban ki nem állhatta Károly herceg feleségét, Camilla hercegnét – derült ki egy újonnan megjelent könyvből. TV + Sztárok--György herceg rendőr akar lenni? Elszólta magát Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20180320-gyorgy-herceg-rendor-akar-lenni-elszolta-magat-vilmos-herceg.htmlVilmos herceg elárulta, hogy fia, György herceg érdeklődése hamar a rendőrség felé fordult, imád minden autót és játékot, ami egy kicsit is „rendőrös". TV + Sztárok--Scarlett Johanssonnal és Cameron Diazzal is hírbe hozták Harry hercegethttp://www.life.hu/sztarok/20180320-scarlett-johanssonnal-es-cameron-diazzal-is-hirbe-hoztak-harry-herceget-botranykonyv.htmlMegjelent az a botránykönyv, amelyben a brit írónő, Katie Nicholl beszámol Harry herceg korábbi afférjairól. TV + Sztárok--Ilyen lesz Harry herceg és Meghan Markle esküvői tortájahttp://www.life.hu/sztarok/20180320-ilyen-lesz-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvoi-tortaja.htmlAz Instagramon mutatta be a Kensington palota azt a cukrászt, aki Harry herceg és Meghan Markle esküvői tortáját készíti majd. Azt is elárulták, milyen ízű lesz az édesség.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.