Megdöbbentő sztárválások: Bereczki Zoltánéktól Hajdú Péterékig

Détár Enikő Sarka Kata Bereczki Zoltán sztárpár válás Kicska László Gesztesi Károly Liptai Claudia Keresztes Ildikó Szinetár Dóra Hajdú Péter Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok álompár született és ment már szét az évek során, mégis vannak olyanok, akiknek a válására örökké emlékezni fogunk. Vagy azért, mert nagyon belopták magukat a rajongók szívébe, vagy azért, mert együtt, egy párként ismerte meg őket az ország, és elképzelhetetlen volt, hogy elváljanak. Sajnos azonban az elképzelhetetlen az elmúlt években már többször is megtörtént: rengeteg ikonikus magyar sztárpárt kellett elsiratniuk a rajongóknak.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly

Gesztesi Károly és Liptai Claudia könnyek között váltak el Forrás: TV2

Liptai Claudia és Gesztesi Károly 2001-ben estek szerelembe, és habár úgy tűnt, hogy igazán egymásra találtak, ahogy teltek az évek felszínre jöttek a problémák. Persze ebből a rajongók mit sem láttak, talán ezért is lepődtek meg annyira az emberek, mikor kiderült, hogy elválnak a sztárpár útjai. Az akkori hírek szerint válásukban szerepet játszott, hogy Gesztesi Károly kapcsolatban volt egykori feleségeivel is. Végül 2010 márciusának elején mondták ki a válásukat hivatalosan, mindketten könnyek között búcsúztak el végleg egymástól.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán Fotó: Mudra László - Origo

Nemcsak házaspárként számítottak elválaszthatatlannak, a szakmai életük is összefonódott: duettkoncertjeiken még közelebb érezték magukhoz őket a rajongók, és el sem tudták képzelni, hogy az az egység, amelyet ők alkotnak, valaha felbomlik. 2012. augusztusában azonban mégis ez történt, közleményben tudatták a rajongókkal, hogy már három hónapja nem alkotnak egy párt. Sokakban egy világ omlott össze, a párnak pedig még sokáig kellett elviselnie a válásuk körül kialakult cirkuszt.


Rékasi Károly és Détár Enikő

Détár Enikő és Rékasi Károly Forrás: MTI / Kallos Bea

Közel harminc évig alkotott egy párt Détár Enikő és Rékasi Károly, nem csoda, hogy mindenki megdöbbent akkor, amikor kiderült, a sztárpár kapcsolata már nem működik. A hivatalos bejelentésük előtt már szárnyra kaptak a híresztelések, melyek sajnos végül igaznak bizonyultak: 2013. május 21-én adtak ki hivatalos közleményt arról, hogy nem folytatják együtt tovább. Nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy Rékasi Károly Pikali Gerdával él tovább. Ezt még a válásuk hivatalos kimondása előtt közölte a színész, ugyanis kapcsolatuk hivatalos lezárása csak 2014 júniusában történt meg.

Sarka Kata és Hajdú Péter

Hajdú Péter és Sarka Kata Forrás: Facebook/Sarka Kata

Ők aztán igazi álompárnak számítottak, ráadásul nagyon sok pillanatot osztottak meg annak idején az életükből. Minden fotójukról mosolyogtak a rajongókra, így valóban derült égből villámcsapásként érte a teljes nyilvánosságot mikor, kiderült, kapcsolatuk tönkrement. Habár nem hivatalos úton derült ki, sajnos igaz volt: a válásuk ugyan még nem zárult le, az biztos, hogy nincs visszaút.

Gönczi Gábor és Tatár Csilla

Tatár Csilla és Gönczi Gábor Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Nagyon összeillő embereknek tartották őket, párként rengetegen rajongtak értük, ezért bizony megdöbbentette az embereket, amikor bejelentették, elválnak útjaik. Hét évnyi házasság után 2014 novemberében közölték a nyilvánossággal, hogy nem folytatják együtt tovább. „Ez egy lassú haldoklás volt" – nyilatkozták akkoriban, de később az is kiderül, hogy a hosszú és eredménytelen harc a gyermekért is közrejátszott kapcsolatuk megromlásában.

Koltai Róbert és Pogány Judit

Koltai Róbert és Pogány Judit, Tarr Béla Panelkapcsolat című filmjében Forrás: YouTube

Ők a lista kivételei, ugyanis már több mint 10 éve nem élnek együtt, hivatalosan sosem váltak el. Különköltözésük híre azonban a hivatalossá tétele nélkül is borzasztóan meglepte a rajongókat, hiszen 35 éve alkottak már egy párt akkor, amikor elváltak útjaik. Koltai Róbert akkor nem tagadta: ő tehet házasságuk zátonyra futásáról, ugyanis megcsalta Pogány Juditot, a színésznő pedig ezt már nem tudta megbocsátani.

Keresztes Ildikó és Kicska László

Kicska László és Keresztes Ildikó Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt, Koszticsák Szilárd

Keresztes Ildikó és Kicska László 25 év után jelentették be válásukat, és mivel sosem teregették ki túlságosan az életüket, az embereket nagyon megdöbbentette, hogy külön folytatják tovább. Maga Keresztes Ildikó sem hitte el még akkor, amikor Kicska László elhagyta, hogy ez végleges. Sokáig hitte és reménykedett, hogy vissza fog még térni, de sajnos erre nem került sor. Akkor saját bevallása szerint össze is omlott az énekesnő, vele együtt pedig gyászoltak a rajongók is.

Lagzi Lajcsi tárgyalását megint elhalasztottákhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-lagzi-lajcsi-targyalasat-megint-elhalasztottak.htmlHa így haladnak, Lagzi Lajcsi ügyének végére sosem fog pont kerülni: ismét elhalasztották a tárgyalást. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm üzent a rajongóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-michael-schumacher-menedzsere-sabine-kehm-uzent-a-rajongoknak.htmlMichael Schumacher családja szinte soha nem nyilatkozik semmiről, ami a pilótához köthető, most azonban kivételt tettek: a család menedzsere a rajongóknak üzent. TV + Sztárok--Lola egy rejtélyes férfivel pózol közösségi oldalára feltöltött fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-egy-ferfival-kozos-kepet-osztott-meg-edzes-kozben-lola.htmlEdzés közben posztolt közös képet Lola egy sármos, rejtélyes férfivel. Egylőre nem tudni, hogy szerelem vagy talán csak barátság van közöttük. TV + SztárokOrigoErős Antónia eltűnt a képernyőről: családjával külföldre utazotthttp://www.life.hu/sztarok/20180321-eros-antonia-eltunt-a-kepernyotol-csaladjaval-kulfoldre-utazott.htmlRengetegen hiányolták az RTL Klub Híradójából Erős Antóniát. Most kiderült, a tévés azért tűnt el, mert családjával a tengerentúlra utazott. TV + Sztárok--Hódi Pamela nem bocsát meg Berki Krisztiánnak: megsértette őt kijelentésévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-hodi-pamela-nem-bocsat-meg-berki-krisztiannak-megsertette-ot-kijelentesevel.htmlBerki Krisztiánnak sikerült vérig sértenie és porig aláznia gyermeke anyját, azzal, hogy kijelentette: életében most először szerelmes, méghozzá új barátnőjébe, Mazsiba. Hódi Pamela ebbe teljesen belebetegedett. TV + Sztárok--L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga végleg szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ll-junior-es-kortvelyessy-kinga-vegleg-szakitottak.htmlNem először, de nagyon úgy tűnik, hogy utoljára szakított L.L. Junior és menyasszonya, Körtvélyessy Kinga. A lány nyilatkozott is kapcsolatuk végretéréséről és leszögezte, innen nincs visszaút. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.