Sebestyén Balázs elrontotta a császármorzsát, amit gyermekének készített

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
császármorzsa főzés gasztronómia Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs bizonyára nem így tervezte a finomság elkészítését. Elrontotta a császármorzsát, amit gyermekeinek készített volna.

"Megvan az, amikor hőssé akarsz válni a gyereked szemében és azt mondod neki: most apád olyan császármorzsát csinál neked, hogy csak na! Aztán rájössz, hogy a búzadara helyett, zsemlemorzsát raktál bele!!
A gyerek pedig kérdőn néz rám még mindig, hogy: "mikor lesz kész, apa? Biztos nagyon finom lesz!!" - írta Facebook-oldalára feltöltött fotójához Sebestyén Balázs, aki belul elsült konyhai akicóját osztotta meg követőivel.

Azt nem tudni, hogy vajon készült-e másik adag, vagy a lelkesedést elűzte a kudarc.

Gyermekkori fotót osztott meg magáról Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20180321-gyermekkori-fotot-osztott-meg-magarol-bodi-sylvi.htmlBódi Sylvi úgy gondolta, megmutatja követőinek, mennyire hasonlít gyermekkori önmagára. Feltöltött egy aranyos fotót, melyen még göndör hajú kislányként, szégyenlősen néz a kamerába. TV + Sztárok--Diana nyilvánosan utasította rendre Kamillát egy party-nhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-diana-nyilvanosan-utasitotta-rendre-kamillat-egy-party-n.htmlKároly herceg már azelőtt ismerte Kamillát, hogy Dianával összeházasodtak volna, azonban viszonyuk a királyi esküvő után kapott nagyobb hangsúlyt. A pár 1992-ben vált el, de úgy tűnik, vannak olyan momentumok, amelyekről nem tudott a média. Diana és Kamilla igenics csatáztak a felszín alatt. TV + SztárokIstenes Bencét tetoválásai születésére és Fluor Tomira emlékeztetikhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-istenes-bencet-tetovalasai-szuletesere-es-fluor-tomira-emlekeztetik.htmlKét új tetoválást is csináltatott nemrégiben Istenes Bence, akinek alkarján így egy cápa és egy óra kapott helyet. Követői rögtön találgatni kezdek, vajon mit jelenthetnek a rejtélyes motívumok, most azonban ő maga rántotta le a leplet a minták titkáról. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi tárgyalását megint elhalasztottákhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-lagzi-lajcsi-targyalasat-megint-elhalasztottak.htmlHa így haladnak, Lagzi Lajcsi ügyének végére sosem fog pont kerülni: ismét elhalasztották a tárgyalást. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm üzent a rajongóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-michael-schumacher-menedzsere-sabine-kehm-uzent-a-rajongoknak.htmlMichael Schumacher családja szinte soha nem nyilatkozik semmiről, ami a pilótához köthető, most azonban kivételt tettek: a család menedzsere a rajongóknak üzent. TV + Sztárok--Lola egy rejtélyes férfivel pózol közösségi oldalára feltöltött fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-egy-ferfival-kozos-kepet-osztott-meg-edzes-kozben-lola.htmlEdzés közben posztolt közös képet Lola egy sármos, rejtélyes férfivel. Egylőre nem tudni, hogy szerelem vagy talán csak barátság van közöttük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.