Stohl Luca apjával, Stohl Andrással való kapcsolatáról beszélt

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Stohl András család szülők Stohl Luca apa kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl Luca apja balesetéről is beszélt, azt mondja, tudja, hogy miért nem kapcsol be Stohl Andrásnál bizonyos esetekben a vészfék, de dühös volt, amikor balesetet okozott.

Már egyenrangú félként tekint apjára Stohl Luca, de dühös volt rá, amikor balesetet okozott. Joshi Bharatnak beszélt karrierjéről, párkapcsolatáról és arról, hogy milyen a viszonya édesapjával.

"Dühös voltam nagyon, és dühös is vagyok, mert ezt én nem igazán tudom elfogadni" - mondta Joshi Bharatnak Stohl Luca, amikor apja belesetéről kérdezte. "Tudom, hogy ő milyen, és tudom, hogy ő ezeket miért csinálja, vagy miért nem kapcsol be nála a vészfék, hogy "hülyeséget csinálok", de szerintem ilyet nem lehet csinálni. Ezt megmondtam neki is, hogy: "Nem teheted meg" - folytatta Stohl Luca, aki arról is beszélt, hogy milyen összeegyeztetni a táncművészetet, a színház világát, valamint a műsorvezetést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.