Tücsi ismét költözik: ezúttal úja Magyarországon lesznek egy darabig

Tücsi Sofron István költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy unalmas perce sincs Tücsinek mióta Sofron István jégkorongozóval alkot egy párt. Mindig történik valami, és mindig költöznek: most az utóbbira került sor, ismét!

Meglehetősen mozgalmas Tücsi élete azóta, mióta Sofron Istvánnal, a profi jégkorongossal alkot egy párt. Szinte egyetlen perc nyugtuk sincsen, de úgy tűnik, a korábbi műsorvezető élvezi ezt az életet, bár valószínűleg a költözködésből már elege van, de hiába. Nemrég ismét szedniük kellett a sátorfájukat.

Tücsi ismét költözik Forrás: Youtube/Tücsi Channel

Sofinak ugyanis véget ért a szezon, ezért fogták magukat, és hazaköltöztek. „Most derült ki, hogy a héten haza tudunk költözni, mert vége lett a szezonnak. Amit kivittünk Amerikába, illetve, amit kihoztunk ide, azt a rengeteg téli cuccot, most szépen becsomagoljuk ismét, újra" – mondta Tücsi videójában csekély lelkesedéssel. Annak azonban biztos örülnek, hogy most végre egy darabig itthon lesznek, bár a kezdet nem ment könnyen: alig érkeztek meg, valaki máris feltörte Tücsi autóját.

Harc dúl Klapka Sandy és Klapka Nikol között? Más vezeti már az üzletházathttp://www.life.hu/sztarok/20180321-harc-dul-klapka-sandy-es-klapka-nikol-kozott-mas-vezeti-mar-az-uzlethazat.htmlApja halála után Klapka Sandy vette át az üzletház vezetését, de úgy tűnik, nem voltak teljesen megelégedve a munkájával, ugyanis leváltották: testére vette át az üzletház vezetését, de a körülményekről nem nagyon nyilatkoznak. TV + SztárokOrigoÚjra jön A Nagy Duett: Takács Nikolas, Tóth Andi, Gönczi Gábor és Wolf Kati is szerepelni fognakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ujra-jon-a-nagy-duett-takacs-nikolas-es-gonczi-gabor-is-szerepelnek.htmlHamarosan ismét elindul A Nagy Duett újabb szériája, amelyben Wolf Kati, Takács Nikolas, Tóth Andi és Gönczi Gábor már biztosan a profi énekesek táborát fogják erősíteni.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHosszú Katinka és Shane Tusup külföldön próbálja megmenteni házasságát: közösen nyaraltakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-hosszu-katinka-es-shane-tusup-kulfoldon-probalja-megmenteni-hazassagat.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup közös nyaraláson vettek részt a napokban: így próbálják rendezni a kettejük közt kialakult problémákat.TV + Sztárok--György herceg rendőr akar lenni? Elszólta magát Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20180320-gyorgy-herceg-rendor-akar-lenni-elszolta-magat-vilmos-herceg.htmlVilmos herceg elárulta, hogy fia, György herceg érdeklődése hamar a rendőrség felé fordult, imád minden autót és játékot, ami egy kicsit is „rendőrös". TV + Sztárok--Viaszbaba - Színésznőt szeretettem: öngyilkossággal fenyegetőzött a leszbikus magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180320-viaszbaba-szinesznot-szeretettem-ongyilkos-akart-lenni-a-leszbikus-magyar-szineszno.htmlHamarosan kiderül, ki is az a leszbikus magyar színésznő, aki nyolc évig tartó élettársi kapcsolatban volt kedvesével, Krencsey Hellával. A két éve húzódó történetből bírósági ügy lett, aminek közeljövőben megtartják az első tárgyalását.TV + SztárokOrigoScarlett Johanssonnal és Cameron Diazzal is hírbe hozták Harry hercegethttp://www.life.hu/sztarok/20180320-scarlett-johanssonnal-es-cameron-diazzal-is-hirbe-hoztak-harry-herceget-botranykonyv.htmlMegjelent az a botránykönyv, amelyben a brit írónő, Katie Nicholl beszámol Harry herceg korábbi afférjairól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.