Cicciolina rendszeresen segít családjának, egyik testvére azonban kihasználta

Forrás: AFP/Roberto Barreti -
betegség átverés anyagi kár Staller Ilona család pánikbetegség Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Staller Ilonát, azaz Ciccolinát saját testévre károsította meg anyagilag. A híresség igyekszik segíteni családjának, többüket is támogatja, de nem számított arra, hgoy kihasználják. 

"Sokáig nagyon jóban voltunk, ahogyan az összes rokonomat, őt is segítettem. Megengedtem például neki, hogy az egyik IX. kerületi lakásomban lakjon a felesége családja. Abban állapodtunk meg, hogy amíg ott élnek, fizetnek úgynevezett bérleti díjat, és persze a számlákat" - mesélte Staller Ilona, azaz Cicciolina, akit nemrégiben egyik testvére károsított meg anyagilag. A család ugyanis évekig abban a hitben tartotta, hogy minden rendben van a lakásban, azonban sem bérleti díjat, sem pedig a számlákat nem fizették. "Több mint húszezer euróval loptak meg, az több mint hatmilió forint. De ez még nem minden. A lakást is lelakták, a nappali közepére húztak egy falat, hogy több szobájuk legyen, azt is nekem kellett rendbe rakni" - tette hozzá a Story magazinnak adott interjújában Cicciolina, aki nem viszi bíróságra az ügyet.

Cicciolina megszakította a kapcsolatot azzal a testvérével, aki átverte Forrás: AFP/Roberto Barreti

Csak kevesen tudják, hogy a pornózásba is belekóstolt színésznőnek 9 testvére van, közülük László most betegséggel küzd, neki is Ilona segít, lánytestvérének, Valériának pedig rendszeresen ruhákat hoz, amikor Magyarországra jön. Azt mondja, nagy hibájának tartja, hogy olykor túl naiv.

Elmarad Tücsi és Sofron István esküvője: nem kezdték el időben a szervezésthttp://www.life.hu/sztarok/20180322-elmarad-tucsi-es-sofron-istvan-eskuvoje-nem-kezdtek-el-idoben-a-szervezest.htmlTücsi élete teljesen megváltozott mióta egy párt alkot Sofron István jégkorongozóval. A tévés feladta karrierjét, és azóta folyamatosan költözik, most pedig az esküvőt is el kellett halasztani. TV + SztárokOrigoRejtélyes módon rendezték Lagzi Lajcsi százmilliós tartozásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180322-rejtelyes-modon-rendeztek-lagzi-lajcsi-szazmillios-tartozasat-birosag.htmlRejtélyes módon valaki rendezte Lagzi Lajcsi tartozásait a szolgáltatók felé. A büntetőeljárás azonban ezzel még nem szűnik meg. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVajna Timi megmutatta, mire vágyik: újra fiatal akar lennihttp://www.life.hu/sztarok/20180322-vajna-timi-megmutatta-mire-vagyik-ujra-fiatal-akar-lenni.htmlSokan irigylik Vajna Timi luxuséletét, de neki sem teljes és felhőtlen a boldogsága. Instagram-oldalán megmutatta, hogy mit szeretne igazán: újra fiatal lenni. Mindezt pedig egy olyan felvétel kíséretében, melyen két szerelmes fiatal látható...TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra megható posztban emlékeztetett mindenkit a Down-szindróma világnapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20180322-szinetar-dora-meghato-posztban-emlekeztetett-mindenkit-a-down-szindroma-vilagnapjara.htmlMióta megszületett Szinetár Dóra kisfia, azóta a március 21-e is teljesen más értelmet nyert számára. A Down-szindróma világnapján arra figyelmeztette az embereket, hogy figyeljenek a Down-szindrómásokra, és szeressék őket. TV + SztárokOrigoKiderült: egy éve boldog párkapcsolatban él Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20180322-egy-eve-boldog-parkapcsolatban-el-gaspar-evelin.htmlZajlik az élet Gáspár Evelinéknél. A fiatal szépség elárulta, hamarosan pénzügyi diplomát szerez, nemrég egy szemműtéten esett át, és párkapcsolatáról is izgalmas részleteket árult el. Szóba került még drasztikus fogyása is, aminek kapcsán elmondta, most már elégedett testével, valamint édesapjáról is mesélt Berki Krisztiánnak. Mint elmondta, Győzike a legnagyobb fanja.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia lesz A Nagy Duett műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180322-liptai-claudia-lesz-a-nagy-duett-musorvezetoje.htmlKorábban is vezette már a műsort, tavaly Till Attila váltotta.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.