Párterápiára jár Hosszú Katinka és Shane Tusup

Forrás: Illyés Tibor / Dave Hunt - MTI -
pszichológus Hosszú Katinka párterápia Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Shane Tusup próbálják rendbehozni kapcsolatukat. A minap együtt is látták őket, most pedig kiderült, hogy párterápiára járnak.

A Bors uszodai forrásból úgy értesült, hogy Katinka és férje, Shane úgy próbálja megoldani a házassági gondokat, hogy párterápiára járnak. Az úszónő dönött úgy, hogy segséget kérnek.

"Katinka ötlete volt. Az Iron Lady Amerikában pszichológiát végzett, ezért jól tudja, hogy szakember segítségével hamarabb lehet rendezni a konfliktusokat" - mondta egy informátor a lapnak. Ezt azért is meglepő, mert pont Hosszú volt az, aki beadta a válókeresetet, és aki szakított férjével, mert olyasmi történt, amit már nem tudott elviselni.

Párterápiára jár Hosszú Katinka és Shane Tusup Forrás: Illyés Tibor / Dave Hunt - MTI

Tusup egyébként elköltözött abból a budai lakásból, ahol Katinkával laktak. A Borsnak az egykori szomszéd azt mesélte, hogy Katinka novemberben költözött el, Shane pedig néhány hete.

A lap elérte Hosszú Istvánt, Katinka édesapját, aki szűkszavúan nyilatkozott.
"Örülnék, hogyha türelmesen várna mindenki arra, hogy mi kerekedik ki ebből az egészből" - mondta Katinka édesapja, aki hangos nevetéssel reagált arra az uszodai pletykára, hogy Katinka várandós lenne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.