Szörnyű vallomás: nevelőapja folyamatosan verte Chrissy Metz színésznőt

Forrás: FilmMagic/2017 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz -
színésznő Chrissy Metz nevelőapa családon belüli erőszak túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű gyermekkoráról vallott Chrissy Metz színésznő. Nevelőapja verte, bánatában pedig folyamatosan csak evett.

Chrissy Metz a People magazinnak mesélt arról, hogy még gyerek volt, amikor a szülei elváltak. Édesanyjával és testvéreivel a gettóba költözött. Anyagi gondjaik akadtak, a számlákat is alig tudták fizetni, előfordult, hogy a szolgáltató az áramot is kikapcsolta náluk. Szomorúságát igyekezett evésbe fojtani, akkor érezte csak jól magát, ha ehet. Még iskolában kiderült róla, hogy fogékony a zenére, de nem engedhették meg maguknak, hogy hangszert vásároljanak a kislánynak.

Chrissy Metznek szörnyű gyermekkora volt Forrás: FilmMagic/2017 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz

Az anyagi helyzetük valamelyest javult, miután édesanyja újra férjhez ment. Nevelőapjával azonban nagyon rossz viszonya volt: a férfi kövérnek nevezte és többször meg is verte őt.

Soha nem pofozott fel. A testemet ütötte, amit annyiszor kritizált." – árulta el a túlsúlyos színésznő, aki azt is hozzátette, nevelőapjától annyira félt, hogy egy idő után már csak titokban, az éjszaka közepén vagy a fürdőszobába bezárkózva mert enni.

Annyira gyűlöltem őt, hogy ha lett volna fegyverem, biztosan lelövöm őt." – vallotta most Chrissy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.