Vajna Timi megmutatta, mire vágyik: újra fiatal akar lenni

Vajna Timi vágy szerelem Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan irigylik Vajna Timi luxuséletét, de neki sem teljes és felhőtlen a boldogsága. Instagram-oldalán megmutatta, hogy mit szeretne igazán: újra fiatal lenni. Mindezt pedig egy olyan felvétel kíséretében, melyen két szerelmes fiatal látható...

Pontosan nem tudni, mit akart Vajna Timi az Instagram-sztorijában közzétett felvétellel, mindenesetre meglehetősen elgondolkoztató. Egy olyan videót posztolt, melyen két fiatal szerelmes látható, akik felhőtlenül boldogok és imádják egymást.

Vajna Timi megmutatta, mire vágyik Forrás: Instagram-sztori/Vajna Timi

A videóhoz pedig csak annyit írt Timi, hogy fiatal akar lenni. „Szeretnék újra fiatal lenni. A következő életemben, talán..." – olvasható a videóra biggyesztett szöveg. Bővebben nem fejtette ki Timike, hogy pontosan mit is ért ezalatt, a megfejtést a képzeletünkre bízza.

Szinetár Dóra megható posztban emlékeztetett mindenkit a Down-szindróma világnapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20180322-szinetar-dora-meghato-posztban-emlekeztetett-mindenkit-a-down-szindroma-vilagnapjara.htmlMióta megszületett Szinetár Dóra kisfia, azóta a március 21-e is teljesen más értelmet nyert számára. A Down-szindróma világnapján arra figyelmeztette az embereket, hogy figyeljenek a Down-szindrómásokra, és szeressék őket. TV + SztárokOrigoKiderült: egy éve boldog párkapcsolatban él Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20180322-egy-eve-boldog-parkapcsolatban-el-gaspar-evelin.htmlZajlik az élet Gáspár Evelinéknél. A fiatal szépség elárulta, hamarosan pénzügyi diplomát szerez, nemrég egy szemműtéten esett át, és párkapcsolatáról is izgalmas részleteket árult el. Szóba került még drasztikus fogyása is, aminek kapcsán elmondta, most már elégedett testével, valamint édesapjáról is mesélt Berki Krisztiánnak. Mint elmondta, Győzike a legnagyobb fanja.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia lesz A Nagy Duett műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180322-liptai-claudia-lesz-a-nagy-duett-musorvezetoje.htmlKorábban is vezette már a műsort, tavaly Till Attila váltotta.TV + SztárokOrigoParis Jacksonnal jár Cara Delevingne: közös videót is posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-paris-jacksonnal-jar-cara-delevingne-kozos-videot-is-posztoltak.htmlÚjra rátalált a szerelem Cara Delevingne-re. A modell Michael Jackson lányával, Parisszel jött össze. TV + Sztárok--Geronazzo Mária és a magyar Ken baba vonzódnak egymáshozhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-geronazzo-maria-es-a-magyar-ken-baba-vonzodnak-egymashoz.htmlA magyar Ken babaként elhíresült Einwiller Gregor és Geronazzo Mária zavarba ejtette a médiát, most újabb részleteket árultak el kapcsolatukról és egymást iránti vonzódásukról. TV + SztárokOrigoSúlya miatt szólt be 4 éves kisfia Kucsera Gábornakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-sulya-miatt-szolt-be-4-eves-kisfia-beni-kucsera-gabornak.htmlKucsera Gábornak komoly kritikusa akadt: a 4 éves kisfia, Beni kerek perec megmondta neki, hogy kövérnek tartja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.