A 90-es évek nagy ikonjai, akik eltűntek a szemünk elől: Freddie Prinze Jr. és Alicia Silverstone sem szerepelnek már

Freddie Prinze Jr. ikon eltűnt 90-es évek Jennifer Love Hewitt sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg sztár született a 90-es években, de hiába volt akkor óriási a népszerűségük, nem mindenki tudott a felszínen maradni. Sok olyan színész vagy énekes volt, akik mára szinte teljesen eltűntek, de legalábbis nem akkora már a hírnevük, mint egykor volt. Alanis Morissette például hatalmas sztár volt, mára pedig alig hallani felőle.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt

A színésznőt szinte teljesen elfelejtette Hollywood, pedig annak idején nagy sztárnak számított. A Tudom, mit tettél tavaly nyáron és annak folytatása az egekbe repítette a színésznőt, ami után következett a lejtmenet. Ugyan itthon még vetítik a Szellemekkel suttogó című sorozatát, de annak forgatása már 8 éve befejeződött, és azóta csak AZ ügyféllistában láthattuk, de az a sorozat nem volt hosszú életű. Mostanában valószínűleg csak a gyermekei nevelésével foglalkozik, hiszen elegendő pénzt szedett össze ahhoz, hogy ne kelljen aggódnia.

Freddie Prinze Jr.

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. Forrás: Getty Images/AFP/Evan Agostini

Tudom, mit tettél tavaly nyáron, A csaj nem jár egyedül, Rád vagyok kattanva, Nyakig love – évekig nem csináltak romantikus mozifilmeket Freddie Prinze Jr. nélkül, aztán egyszer csak eltűnt a nyilvánosság elől. 2012 óta szinte semmiben nem szerepelt a színész, és úgy tűnik, nem is töri magát szerepekért. 2002 óta boldog házasságban él Sarah Michelle Gellarral, nevelik a gyermekeiket, a pénz miatt pedig egyáltalán nem kell aggódniuk, fénykorukban ugyanis hatalmas mennyiségű vagyont sikerült felhalmozniuk.

Alicia Silverstone

Alicia Silverstone Forrás: Northfoto

A 90-es évek egyik legnagyobb tinibálványa volt Alicia Silcerstone ártatlan arcával, szőke hajával és hatalmas szemeivel. Akkoriban nem volt ikonikusabb film a Spinédzsereknél, amelyben ő volt a főszereplő, ahogy később a Batman és Robinban is. Karrierje azonban itt szinte be is fejeződött. Ha feltűnt is azóta egy-két filmben főszerepet aligha kapott. Őt is kivetette magából Hollywood, de Alicia nem szomorkodik. A 41 éves kétgyermekes anyuka vegán, és táplálkozási könyveket ad ki, valamint színházakban is szerepel. Lehet, hogy nem akkora a népszerűsége, mint egykor volt, de nyugodt és gondtalan életet él Los Angelesben abban a tudatban, hogy soha nem fogják őt elfelejteni.

Alanis Morissette

Alanis Morissette Forrás: AFP/Michael Kovac

Milliók imádták Alanis Morissette énekesnőt a 90-es években, hiszen energikus volt, okos, és magával ragadó, csak úgy, mint ő maga. Elképesztő tehetsége az egekbe repítette az énekesnőt, ráadásul ő volt az, aki utat is tört a hölgyek számára a médiában. Szinte érthetetlen, hogy miért nem sikerült fenntartania a népszerűségét, hiszen a tehetsége nem lett kevesebb. Ugyan ő még mindig zenél, sokkal kevesebb emberhez jutnak el a dalai, min egykor. Persze ő nem csügged, hiszen karrierje mellett két gyermeket is nevel!

James Van Der Beek

James Van Der Beek Forrás: AFP/2017 Getty Images/Michael Kovac

Népszerűsége annak idején Freddie Prinze Jr. sztárságával vetekedett, és sajnos körülbelül most is ugyanott tartanak. A Dawson és a haverok elképesztő sikereit sajnos később semmi nem tudta felülmúlni, hiába próbálkozott még sok mindennel a színész. Az Így jártam anyátokkalban is volt egy rövid vendégszereplése, de nem ez volt az egyetlen sorozat azóta, melyben feltűnt, ám igazi sikerekről nem beszélhetünk. Azonban van négy gyermeke, akik bőven adnak neki feladatot, úgyhogy valószínűleg egyáltalán nem unatkozik, ha nincs is a szemünk előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.