Kammerer Zoltán elárulta, évekig egy szellem volt a szobájában

"Forrás: Shutterstock " -
Peller Mariann szellem Utazás a lelked körül Kammerer Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó volt Peller Mariann vendége az Utazás a lelked körül című műsorban, meglepő őszinteséggel és nyíltsággal beszélt azokról a tapasztalásairól, melyeket nem lehet ép ésszel megmagyarázni. Elárulta, szellemet is látott már.

Talán senki nem gondolná, de Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó sok mindenben hisz, ami ép ésszel fel nem fogható. Úgy gondolja, nem egyetlen életünk van, ráadásul már látott szellemet is.

Kammerer Zoltán szobájában évekig lakott egy szellem Forrás: Videa/LifeTV

évekig láttam a szobámban a néni szellemét,

Utazás a lelked körül Peller Mariannal minden vasárnap 16:30-tól a LifeTv műsorán.
Pintér Tibor kemény kritikákat kap: így reagált a negatív kommentekrehttp://www.life.hu/sztarok/20180323-pinter-tibor-kemeny-kritikakat-kap-igy-reagalt-a-negativ-kommentkre.htmlPintér Tibort nem csak dicsérik a kommentelők, mostanában bizony nagyon csúnya beszólásokat kap, de részben magának köszönheti. Facebook-oldalán is szívesen produkálja magát, de rendezvényeken is. TV + Sztárok--Már látszódik a várandós Csobot Adél pocakja: friss fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180323-mar-latszodik-a-varandos-csobot-adel-pocakja-friss-foto.htmlAz újra várandós Csobot Adél tegnap egy díjátadón vett részt, ahol ruhája látni engedte kerekedő pocakját. TV + SztárokOrigoFeltörték Tápai Szabina Instagram-oldalát, és törölték a profiljáthttp://www.life.hu/sztarok/20180323-feltortek-tapai-szabina-instagram-oldalat-es-toroltek-a-profiljat.htmlTápai Szabinával is megtörtént az a sajnálatos dolog, ami már sok hírességgel: feltörték az Instagram-oldalát, és törölték az egész profilját. Újrakezdi. TV + SztárokOrigoŐk lesznek a Nagy Duett profi énekesei: Csobot Adél, Gergely Róbert és Wolf Kati is énekelni foghttp://www.life.hu/sztarok/20180323-ok-lesznek-a-nagy-duett-profi-enekesei-csobot-adel-gergely-robert-es-wolf-kati.htmlA TV2 ismét elindítja a hétvégi házibuliját, vagyis A Nagy Duettet, és már azt is megmutatta, hogy kik lesznek a profi énekesek. Íme, ezek a sztárok lépnek fel majd vasárnaponként a TV2 színpadára. TV + SztárokOrigoKozsónak árvezeik az otthonát: ha nem fizet, elveszik tőle az ingatlanthttp://www.life.hu/sztarok/20180323-kozsonak-arvezeik-az-otthonat-ha-nem-fizet-elveszik-tole-az-ingatlant.html139 millió forintot kellene visszafizetnie Kozsónak ahhoz, hogy megtarthassa otthonát. Amennyiben ezt március 27-ig nem teszi meg, az egyetlen nevén lévő ingatlant is elárverezik a piaci ár töredékéért.TV + Sztárok--Shane Tusup a munkáját is lecsökkentette Hosszú Katinka miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180323-shane-tusup-a-munkajat-is-megfelezte-hosszu-katinka-miatt.htmlShane Tusup még a munkatempóból is visszavett, csak hogy bizonyítsa feleségének, mennyire szereti őt és képes a változásra.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.