műsorvezető Kiss Ramóna Instagram hacker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabináé után Kiss Ramóna Instagram-oldalát is feltörték. Az RTL Klub műsorvezetője új oldalán írta meg, hogy ismeretlenek letörölték a 160 ezer követővel rendelkező profilt. 

"Tegnap délután posztolni szerettem volna az Instagram profilomon, de többszöri próbálkozás ellenére is kidobott a rendszer. Mivel biztos voltam a jelszavamban, így tudtam, hogy nagy a baj. Egyik percről a másikra tudatosult bennem, hogy feltörték a profilomat és mindent töröltek. Tudom, hogy ez "csak" egy internetes felület, de közszereplőként ez egy fontos, hosszú évek munkájával felépített közösségi platform, ahol a több mint 160 ezer követőmmel tudtam kommunikálni.. Nyilván egyik percről a másikra nem lehet visszaállítani a oldalt, de bízom abban, hogy továbbra is Velem lesztek és végigkíséritek az életem fontosabb történéseit. Ezzel a poszttal arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy kiemelten fontos kell, hogy legyen a Ti adataitok védelme is, és hogy egy pillanat alatt tűnhet el minden ha nem megfelelő módon biztosítjátok az oldalatok, profilotok biztonságát!" - írta Rami, aki azóta nagyon dögös képeket is feltett új Insta-oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.