Hosszú Katinka bejelentette, hogy Shane Tusup marad az edzője

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
úszás Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka a molcsapat.hu-nak adott interjút. Elmondta, olimpiai bajnok úszónő, továbbra is Shane Tusup irányításával folytatja az edzéseket a jövőben. Az olimpiai bajnok úszónő magánéleti válságáról is beszélt.

"Az biztos, hogy Shane-nel folytatjuk a közös munkát, és az is, hogy az idén mindenképpen változtatunk a felkészülési meneten (...) Átbeszéltük a versenyzési stratégiát is, és Shane-nel úgy gondoljuk, hogy az országos bajnokság most nem fér bele" - nyilatkozta.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

„Különleges helyzet az enyém, mert bár válság előfordulhat más ember életében is, de általában csak egy területet szokott érinteni, vagy a magánéletet, vagy a szakmait, egyszerre a kettő elég ritkán fordul elő. Nálam most ez történt, nem volt mibe kapaszkodnom. Jó lett volna, ha legalább az egyik terület menekülőt jelenthet, ha például ki tudom úszni magamból a problémákat, de addig, amíg az ember bizonytalan, és önmaga sem tudja, mit szeretne, nyilván nem akar mással edzeni" - tette hozzá, valamit azt is hangsúlyozta, Tokió hatalmas cél számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.