Pirner Alma megmutatta izmos testét: mindent megtesz az alakjáért

rúdtánc tánc edzés Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma gyakran oszt meg a követőivel szexi fotókat. Simán meg is teheti: ugyanis a sportnak és a táncnak köszönhetően vadítóan néz ki. 

A legutóbb ezt a képet tette közzé, akinek hajlékonyságát már nem egyszer megcsodálhattuk.

Have a good day, Darlings! #dancingismypassion

Alma Pirner (@almapirner) által megosztott bejegyzés,

Alma egyébként nem csak testét mutatja meg bátran a követőinek, a magánéletéről is szívesen mesél. A táncosnő 4 éve él együtt párjával tökéletes boldogságban, ám nem volt ez mindig így: szakítása előző férjével nagyon megviselte.

"Az előző férjemmel 9 évig voltunk együtt, egész felnőttkoromat feleségként töltöttem. Hiszek a monogámiában és a klasszikus családmodellben is. Abból a szakításból felállni nekem nagyon-nagyon nehéz volt. Újraértékelni az életemet azután, hogy azt gondoltam, ő a nagy ő... Nem volt könnyű továbbmenni és újra hinni a szerelemben" - nyilatkozta korábban.

Fürdőkádból posztolt Vajna Tímea: csak egy kis hab takarja a testéthttp://www.life.hu/sztarok/20180325-furdokadbol-posztolt-vajna-timea-csak-hab-takarja-meztelen-testet.htmlIgazán nem panaszkodhatnak Vajna Timi követői arra, hogy nem tekinthetnek be a híresség intimszférájába. TV + SztárokOrigoOrosz Barbara gyászol, meghalt a nagypapájahttp://www.life.hu/sztarok/20180325-orosz-barbara-gyaszol-meghalt-a-nagypapaja.htmlA szép műsorvezetőnek meghalt a nagypapája. Barbi arról ír, hogy még el tudott búcsúzni tőle. TV + SztárokOrigoErdélyi Tímea A mi kis falunk szereplője letthttp://www.life.hu/sztarok/20180324-erdelyi-timea-a-mi-kis-falunk-szereploje-lett-rtl-klub.htmlA Barátok közt egykori színésznője újabb sorozatban bukkan fel: A mi kis falunk szereplője lett.TV + Sztárok--Tóth Vera kiakadt a Drew és Jenna Kucher fotója melletti hozzászólásoktólhttp://www.life.hu/sztarok/20180324-toth-vera-kiakadt-a-drew-es-jenna-kucher-fotoja-melletti-hozzaszolasokto.htmlTóth Vera nem érti, miért olyan hihetetlen, ha egy kigyúrt férfi plus size nőbe szeret bele. Állítja, a fogyása előtt is izmos fiúi voltak. TV + SztárokOrigoRuházati eladó volt Caramel felesége, Szilágyi Szilvihttp://www.life.hu/sztarok/20180324-ruhazati-elado-volt-caramel-felesege-szilagyi-szilvi.htmlSaját vállakozását - babacipőket gyárt - vezeti ma már Caramel felesége, Szilágyi Szilvi, aki azt is elárulta, miveé foglalkozott korábban. TV + SztárokOrigoPresser Gábor nagyon lefogyott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180324-presser-gabor-nagyon-lefogyott-video.htmlSokan rácsodálkoztak arra a videóra, amit a Vígszínház hivatalos Facebook-oldalán tettek közé. A felvételen Presser Gábor Eszenyi Enikővel és Rúzsa Magdival látható. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.